Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A nővérem iszanyatosan tökön...

A nővérem iszanyatosan tökön rúgott. Lehet bajom?

Figyelt kérdés
A nővérem tökönrúgott nagyon erősen tiszta izombol azután Amikor a összeestem ököllelszintén izombol ráütott kettöt azután megmarkolta és szorította.Lesz bajom? És mindenképp vissza akArom adni neki. Hogy tudnák hasonló fàjdalmat okozni?
2014. okt. 3. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nyiss rá fürdés közben, és mutasd meg neki a cerkát, hogy hiába próbálja megölni, nem sikerül
2014. okt. 3. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmúlt a fájdalom és semmilyen elváltozást nem látsz vagy érzel rajta, akkor nem lesz baj!

De ha gondolod, beszélj a szüleiddel és nézessétek meg egy orvossal!

Ne akarj hasonló fájdalmat okozni a nővérednek! Inkább meséld el a szüleidnek, hogy mi történt! A tesódnak meg kell tanulnia, hogy bizonyos dolgokat akkor sem tehet meg, ha mérges! A here nem játék!

2014. okt. 3. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz bajod, de hogy megnyugodj, menj el az urológiára, mondd el az orvosnak. Tiszta agybeteg a nővéred egyébként. Szüleidnek nem tudsz szólni? Ha az én gyerekem tenné ezt a testvérével, megbánná, hogy megszültem...
2014. okt. 3. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Tippet tudnék mondani,de nem akarok ,mert őt egy életen át elkisérhetné .Te is örülj ,ha ezt megúsztad.Feltétlen szólj valamelyik szülődnek,hogy ez többet soha ne forduljon elő .Egy életre megkeseríthet vele .Nem nevezhető játéknak az ilyen dolgok .
2014. okt. 3. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Rúgd meg te is ott.
2014. okt. 3. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok amúgy?
2014. okt. 3. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
A nővered egy abnormális (hülyegyerek)!! Ha izomból tökön rugnak (ha nagyon) felmegy hasba és abba bele is lehet halni. Szerintem mond meg neki, hogy inkább ezt többször NE! csinálja, mert veszélyes!!! Amúgy a nőknek pedig a melle úgy fáj mint a fiúknak a heréje (ha erősen mellbe ütünk egy lányt akkor mellrákja lehet és az is nagyon veszélyes!)! Amúgy ha a fájdalmad néhány napon belül elmúlik akkor nem lehet nagy baj.
2014. okt. 7. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Izomból való rúgással is lehet erőset rúgni, de nekünk mindig azt tanították, hogy a sebességre törekedjünk, és abból lesz erő, nem az izmokból.
2021. júl. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!