Szerintetek fog még működni a péniszem?
Figyelt kérdés
Egy kullancs volt a péniszemen. Konkrétan a fitymám alatt a makkon. És elég nagy volt már amikor eltávolittuk (már a kullancsot nem a péniszem). De még időben hogy ne legyek beteg... Nade viszont veszthettem kis vért mert azóta nem áll fel. Örökké igy lesz??? :((( És most akkor én lényegében lefeküdtem egy kullanccsal???2010. jan. 21. 21:40
2/20 A kérdező kommentje:
miaz hogy kamu??!! az orvosomtól akarod hallani aki eltávolitotta a kullancsot?! csak nem mertem neki mondani hogy nem áll fel!
2010. jan. 21. 21:43
3/20 anonim válasza:
legény ha nem veszed észre h vmi a makkodon figyel,azt jelenti nem nézed meg minden nap.ebből az következik nem is fürdesz vagy nem is tudom.de az nem a kullancstól nem áll fel az is biztos
4/20 A kérdező kommentje:
24 órán belül el lett onnan tüntetve picinyem. magyarul én odafigyeltem a péniszkémre. mert szeretem!
2010. jan. 21. 21:44
5/20 anonim válasza:
ha nőre sem áll sem,vagy amikor izgatnak akkor nagy a baj
6/20 anonim válasza:
F.sznak olvasgatok itt vacsi után... böeee...
Amúgy majd rendbe jön, most még pszichikailag nem működik. Egy ilyen után nekem se menne...
7/20 anonim válasza:
én a helyedbe mennék 1 ribihez,ha nem tudja felszopni,akkor elgondolkodnék keményen h mi lessz.de még mindíg azt mondom,h a kullancsnak nincs köze hozzá.lehet vmi gyógyszer miatt van ha kaptál
8/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok ribanchoz menni, mert lehet h vmi betegséget elkapok.
2010. jan. 21. 21:49
10/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom magamat kinos helyzetbe hozni
2010. jan. 21. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!