Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől ritkul 21 évesen a hajam?

Mitől ritkul 21 évesen a hajam?

Figyelt kérdés

Középen, meg elől két ponton elkezdett ritkulni a hajam, annyira még nem látható kb 2 hónapja ilyen, és egyenlőre nem ritkult tovább, talán egy nagyon kicsit.. nem szeretném elveszíteni a hajam ilyen fiatalon, tudtok tippeket/tanácsokat adni mivel lehetne kezelni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. szept. 30. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Festeni szoktad, vagy egyéb vegyszert, hajhabot, hajlakkot használsz? Mennyi szóját eszel? Fogamzásgátlót szedsz? Nincs gyulladásod?
2014. szept. 30. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem vas hiány miatt kb 7év után kiderült h vérképpel melo miatt kellet ls kiderült vérszegény vagyok elég rég.
2014. szept. 30. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Volt valaki a családodban, aki kopaszodott?

Ha androgén hajhullásod van, az ellen nem lehet védekezni.

Vizsgáltasd ki magad, hátha valamilyen hiánybetegséged van vagy menj el egy hajgyógyászhoz!

2014. szept. 30. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Vashiányom nekem is van, kb 1 hete derült ki hogy nagyon sok tünetem van ami erre utal, nagyon őszül a hajam, de nekem inkább zónásan ritkul, inkább ilyen csíkokban, lehetséges hogy ettől ritkul a hajam? családban senki nem kopaszodott szinte, mindenkinek erős haja van, hajam nem festem, nem használok semmiféle vegyszert.
2014. okt. 4. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Stressztől is hullhat a hajad,sajnos , de nagyon sok minden van , lehet hogy vitamin hiány. Rengeteg gyümölcsöt egyél,és sok vizet igyál.Szóval méregtelenitsd a szervezeted.Esetleg van ilyen Vichy hajhullás elleni szérum.

Szurfokoll kámforos sampon. Ajánlom még a fül-orr-gégészt is, mert rossz mandula is okozhat hajhullást!

2014. okt. 6. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Kopaszodás, nem tehetsz ellene semmit.
2014. okt. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!