Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 eves korban mekkora az...

14 eves korban mekkora az atlagos penisz hosszusag / szelesseg?

Figyelt kérdés

2014. szept. 27. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
legalább 15 cm kellene hogy legyen, ha nincs ne kenegessed hanem egy 25 dkg-os súlyt akasszál rá naponta 5-6 órát. Garant havi 1 cm növekedés!
2014. szept. 30. 14:41
 12/16 anonim válasza:
én 14 éves vagyok 155-160 cm és nagy a szőrzetem úgyhogy ennek semmi köze nincs a magassághoz
2014. okt. 1. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:

12/12 és mikor lett szőrzted hány éves korodba mert most 14 éves vagy?

Mert a fanszőrzet is normál fejlettségűeknél 12-13 éves korban jelenik meg,akinek ez után az már későnérő.

És igen 14 évesen elvárható lenne hogy legyen szőrzet,meg sperma is már.

A magassághoz némi köze van olvass utána hogy hány igen alacsony srác rinyál hogy csupaszak még,vagy alig van némi szőrzetük,és még kicsi a cerka is.Rengeteg.Jártam suliba és bizony akik igen alacsonyak voltak azok sokszor(a töbségük) csak 8. ban kezdtek el serdülni,míg a többiek5. osztály végén és 6 osztály elején már bőven.Látszott rajtuk mi a helyzet.Az alacsonyak közül volt aki még középsuli első osztályába is fejlettlen volt,nem simán alacsony.

2014. okt. 1. 19:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, de kicsit eltértünk a tárgytól :D 5-6 órán át? Hm... talán megfogadom :)
2014. okt. 3. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Az átlagra nem lehet válaszolni mert a testi fejlettségedtől is függhet,mint írtam vannak későn,korán és átlagos fejlettségűek így 8-15 cm-ig bármi lehet,de átlagos fejettségűnél 12-14 cm kb.
2014. okt. 3. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne akasztgass rá súlyokat. Inkább élvezd, amid van. :D
2014. okt. 3. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!