Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 10 perc séta után elkezdek...

10 perc séta után elkezdek izzadni. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Többször is előfordult mostanában, hogy pár perc sétálástól nagyon izzadok és melegem van. Télen is, nyáron is.

Pl. ma reggel is mentem a suliba, mindenki pulcsiban vagy kabátban volt, rajtam csak póló volt, mert melegem volt, és folyt a fejemről az izzadság, meg foltos volt a pólóm is :(

Mi lehet ennek az oka?

20/F

2014. szept. 25. 15:25
 1/5 szamo77db ***** válasza:
Szeretsz abba az iskolába járni vagy minden reggel meg kell erőszakolnod magad, hogy bemenj az ajtón, aztán a tanterembe, leülj a padba és normálisan viselkedve töltsd el ott a délelőttöt? Ez nagy feszültség lehet, amitől mindig kiver a verejték! Én is jártam már így, hogy már indulás előtt, a lakásban éreztem, hogy alaposan megizzadtam. Pedig még el sem indultam.
2014. szept. 25. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Szeretek ide járni, szóval biztos, hogy nem ilyen pszichés dolog miatt izzadok, hanem inkább valami egészségügyi probléma :(
2014. szept. 25. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy lábon kihordtál egy tüdőgyulladást. Menj orvoshoz. Az ilyen ok nélküli izzadás jele a tüdőgyulladásnak.
2014. szept. 25. 22:28
 4/5 szamo77db ***** válasza:
Hát, igen! Egy mellkasröntgen nem ártana.
2014. szept. 26. 20:45
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Most jutott eszembe: fulladásérzés, légszomj nem jelentkezett? Jó volna ennek az egésznek a végére járni!
2014. szept. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!