Mi lehet ez a péniszemen?
Évek óta rajta van a péniszemen, nem igazán tudom, hogy minek nevezzem, olyan mintha valami fehér bőrréteg lenne. Nem fáj, nem érzem, de esztétikailag nem szép látvány. Gombára gyanakszom, ezért lomexin krémmel nekem már 2-3 hete, de semmi javulás. Körömmel fel lehet tépni, de akkor a képen látható módon kisebesedik. Máshol nincs ilyen még.
Lehet vak vagyok de nem látok semmit! Viszont száraznak tűnik. Nem ártana megmutatnod....őőőő dokinak ;)
Amugy szep! *.*
23l
Én nem látok semmit rajta,nem tudom mit kell nézni,vagy látni.
Ne tépd fel,urológushoz is elmehetsz vele,ő is tud segítséget adni neked,és jobb hozzá menni,mert van külön vizsgáló része ahol kettesben tudsz lenni vele,nem lesz néző közönség vizsgálat közben:-),míg sajna bőrgyógyászaton ezzel senki nem törödik,ha éppen asszisztens van a bőrgyógyásznál van kávézni,piheni bemegy már ápoló simán lestirülnek.
Szerintem ez a fityma :-)
Na jó van rajta egy pici bőrsérülés, de ez évek óta megvan ? Próbáld hátrahúzva tartani több napig, hátha akkor begyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!