Ajánlanátok nekem Győrben egy urológus szakorvost aki érti a dolgát?
Hali!
Az egyik spanomat épp holnap műtik hasonló, ám kicsit másabb jellegű problémájával Győrben. Ajánlani csak utána merném, ha már tudom, milyen munkát végzett.
Hány éves vagy?
Szűkületed is van, vagy ez szted csak fitymafékprobléma?
Mennyire jön hátra a fitymád?
Ernyedten is problémát okoz, vagy csak mereven?
Jah, akkor minden vili... :-)
Attól félsz, ha a bnőd túl erősen pengeti a húrodat, elpattan, és inkább megelőznéd... :D
Sztem, jól teszed, hogy előre gondolkozol, mielőtt még baj lenne.
Azonban csak azt a dokit tudnám javasolni, aki ma reggel műti a spanomat, mert mást nem ismerek, (ő igen, de nem győrit) ajánlás előtt azonban sztem helyesebb lenne, ha kitapaszatalnánk, de ahhoz megvárnám, míg a spanom kikerül a kés alól tőle. Glom te is egyetértesz ebben...
Egyébként rákerestem a Google-n, ott találtam vmennyit, de őróluk nem tudok nyilatkozni... Ha kell, átnyomom a neveket... :-)
Csak átvágatnád a féket, vagy körül is akarod metéltetni magad...?
A kantár egyébként ép, vagy le is van tapadva?
Szűkületed akkor tehát ugye nincs? Fitymád vége túlmegy a makkodon? Bolyt is van?
Miért kellene körülmetélni? Te jó ég!!!!!!!!!!!
Kiherélni nem kéne egyből?
Hali ismét!
A spanom már otthon van, még kicsit kába szegény, demajd elmúlik... :-) Épp az imént előttem hozzá is szólt a témához (19:21-es). Őt tudom én is ajánlani neked. Normális, korrekt, szimpatikus orvosnak írta le.
Barátom arra is felhatalmazott, hogy szóljak neked, amennyiben bővebb tájékoztatásra van szükséged, kíváncsi lennél az ő tapasztalataira, akkor adjam meg az e-mail-címét neked. De amint látom, most már te is tudsz neki (19:21-esnek) privit írni, ha úgy gondolod, hogy érdekelne az "élménybeszámolója".
Ennyit tudtam személy szerint tenni érted. :-)
Remélem tudod használni az infókat...
Amúgy mit szeretnél egyébként? Mik a terveid? Csak átvágatnád, vagy más elképzelésed is van?
A kantár egyébként ép, vagy le is van tapadva?
Bolytos a fitymád vége és túlmegy a makkodon?
Üdv: EE
Na? Vannak fejlemények az ügyedben?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!