Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A barátomnak pénisz szűkülete...

A barátomnak pénisz szűkülete van vagyis nem tudj hátra húzni a bőrt. Mit lehet vele tenni a műtéten kívül?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
66%
HÁNY ÉVES VAGY????
2014. szept. 16. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

A következő fogalmakkal biztosan nem vagy tisztában: pénisz, fityma.

A következő fogalmakkal lehet, hogy nem vagy tisztában: bőr, húzás.

2014. szept. 16. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Durván fogalomzavarban szenvedsz. Előbb nézz utána melyik részét minek hívják.
2014. szept. 16. 23:47
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
"De ő még a fitymáig sem tudja hátra húzni, vagyis nem látszik a fityma sem na es ekkor mi van?" Az, hogy menj aludni, mert azt sem tudod, hogy mit beszélsz! (Ha nem tudod kialudni akkor meg még nagyobb a baj!)
2014. szept. 17. 00:51
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

Amit nem tud hátrahúzni, az a fitymája. A fityma a makkot takarja. Ha a makkja egyáltalán nem látszik ki, akkor durvább szűkülete lehet.

A legjobb, amit tehetsz, hogy kézen fogod és elmentek urológushoz! A vizsgálat után vele tudja majd megbeszélni, hogy milyen további lehetőségei vannak. Ez a szűkülettől függ.

2014. szept. 17. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vicces hogy minden nap van tucatnyi fitymaszűkületes kérdés, van aki még a fogalmakkal sincs tisztában, 1-2 folyamatos vendég meg osztja az észt ezerrel. Van aki még az egészséges fitymájú péniszt is metéltetné, van aki meg az abszolút fitymaszűkületre azt mondja hogy tágítással megoldódik. Nem tudom, miért olyan nehéz elmenni egy normális urológushoz és megbeszélni vele a dolgot? Majd ő elmondja hogy mi a helyzet, hiszen ezt tanulta 4+2 évig. A Heim Pálban, (ha még nincs 18 a beteg), abszolút normálisak az urológusok.
2014. szept. 17. 17:00
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy meg valóban hány éves lehet a srác? Mert ha ekkora fitymaszűkülete van, hogy nem lehet hátra húzni és nem látszik a makk (a kérdező ugye össze-vissza keveri a dolgokat) akkor ennek az embernek pubertás kor óta ordítva kellene aludnia :-D

Szerintem ritka az a pasi fiatal korban, hogy nem álló répával alszik/ébred... Ha fel áll a pénisz akkor húzódna hátra a fityma, ami olyan fájdalmas lenne mintha elevenen akarnák megnyúzni a farkát! A sem még kitárt ilyen letapadás estén.

Én még óvodás voltam amikor az orvos hátra rántotta a fitymát. Nem fújtak rá még lidokaint sem. Tisztán emlékszem a hihetetlen fájdalomra! Szóval tudom milyen fájdalom ha az ott feszül vagy szakad.

2014. szept. 20. 08:23
 18/21 anonim ***** válasza:

A sem még kitárt ilyen letapadás estén. = Az meg kizárt ilyen letapadás esetén.

(sorry csak telefonról írtam és szótárt ccsodákat művel néha)

2014. szept. 20. 08:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödik,egyre rosszabb lesz.Én 48 évesen körülmetéltettem,mert állandóan ha lejött nem tudtam visszahúzni,gennyes volt.Mióta körülmetéltek,semmi probléma.Nem mondom,nem kellemes 1 hónapig,mert a varrat nehezen heged,de így utólag,megérte.
2014. szept. 20. 16:48
 20/21 dorje1234 válasza:

Fitymaszűkületnek hívják. Sebészí úton orvosolják, de nem feltétlen kell vágni. Napi 2 orális szex, és 3 nónapon belül megoldódik magától, mivel a bőr megnyúlik annyira, amennyire szükséges. De fontos, hogy napi 2-szer alkalmazd rajta a kezelést.

És üzenem neki, hogy jön nekem egy láda sörrel. Pilsner Urquell. Azt szeretem.

2014. szept. 21. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!