Baj ha 15 évesen csak 10 cm-es a farkam és nem volt még magömlésem?
15 évesen, hát... lehet érdemes lenne megvizsgáltatnod. Az is lehet hogy későn érő vagy, mondjuk ez már gyanús.
Szerintem meg nem baj ha megbeszélitek, pont ezek miatt érdemes beszélni róla. Sokkal rosszabb ha valaki nincs felvilágosítva, nekünk egy nőgyógyász mesélte felvilágosítóórán, hogy volt egy pár akik 2 éve akartak gyereket, de nem jött össze nekik sehogy sem, és kiderült hogy rossz lyukba próbálkoznak. Na de ez nem ide tartozik, szal beszéljetek róla csak nyugodtan, és szerintem érdemes lenne beszélned erről apukáddal, vagy bátyáddal ha van... mert lehet ő is későn érő volt, jó tudni mit örököltél.
menj le a suliorvoshoz, mond el a bajod
nem fog kinevetni, senkinek nem fogja elmesélni
15 éves korban bizony már 10 centinél hosszabb kellene, hogy legyen.
Nem akarlak elkeseríteni s az anatómiát sem igazán ismerem, mert Én nem figyeltem, hogy az enyém meddig nőtt, vagy mikor állt meg a növésbe.
Alapon kis péniszem van, bár sokak szerint benne vagyok az átlagba, s minden egészséges férfi, aki nem tobzódik egoizmusban ez bizony kicsinylené.
14/4.5 amúgy.
No de mindegy.
Tanácsot sem tudok adni, mit kezdj vele, csupán együttérzésként írom soraim, bocsásd meg az első néhány mondatomat.
Ha mákod van még nőni fog természetesen, mert úgy 20 éves kor környékén már mindened el fogja érni a teljes kifejlettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!