Normális, hogy 21 évesen ennyire hullik a hajam?
Nem szeretnék megkopaszodni, ellenkezőleg, épp hosszabb hajat akarnék, de kezdek megijedni.
Ha pl megvakarom a fejem, vagy beletúrok (nem erősen) a hajamba, szinte mindig a kezembe marad 2-3 vagy 4 szál. A hajam kb a füleim leér, hátul picit hosszabb, de a nyakam végéig nem ér le.
Ha zsíros, akkor jobban hullik? Mert most zsíros, általában 4-5 naponta mosok hajat, vagy 3 naponta.
Mit tanácsoltok? Nem akarok kopasz lenni, tudom, hogy napi kb 100 a normális, de ha a kezembe marad majdnem mindig 1-2-3 szál, akkor az azt jelenti, hogy naponta ennél több hullik ki. Vagy nem?
Van valami megoldás? Növeszteni szeretném, de nem tudom, hogy a hajhullás ellen mit lehet tenni.
Vagy ez normális hullási tempó, és mind újranő?
21 éves fiú vagyok.
Bocsánat rosszul mondtam, szóval nem minden beletúrásnál vagy pici húzásnál jön ki hajam, nem sűrűn, de azért jön. Főleg ott azon a két részen, amit leírtam.
Viszont ha frissen megmostam, megszárítottam, akkor nem hullik, vagy csak kevésbé.
A családodban volt valaki, aki kopaszodott?
Lehet, hogy tényleg csak valami hiánybetegség, de ennyi idősen lehet androgén hajhullás is.
"A családodban volt valaki, aki kopaszodott? "
A papám most kopasz, középen nincs haja. 40 éves korában sem volt.
Akkor hogy?
3-4 nap után már nagyon zsíros, ha hagyom, nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!