Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsi maradt a péniszem, vagy...

Kicsi maradt a péniszem, vagy a heréim normál állapotba?

Figyelt kérdés

Öltözőbe vettem észre, hogy nekem annyira nem "dudorodik ki" az alsógatyából a farkam, mint a haverjaimnak.

Persze, nem bámulom azt folyamatosan, csak 1x észrevettem, hogy másoknak szinte csak lefedi az alsógatya a farkuk és a heréiket, nekem gyakorlatilag nem is látszik.

Feszes alsót is próbáltam, de inkább fel se veszem, mert ha le kell venni a gatyám sokkal kisebbség érzésem van.

16/f

2010. jan. 17. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy nyugalmi állapotban mekkora, hanem hogy izgalmiban mekkora. Az európai átlag amúgy 12 cm izgalmi állapotban... Ezen ne izgulj, mindenkinek más alakú, más méretű, valakinek kidudorodik, valakinek nem, a lényeg hogy hogyan tudod használni.
2010. jan. 17. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és nekem egyáltalán nem dudorodik ki!

Szerintem te se törődj vele!

Egyébként a magyar átlag 16 cm, így akkor ezek szerint legalább ebben jobbak vagyunk, mint az európai átlag.

2010. jan. 18. 09:27
 3/4 anonim válasza:

Én 20/f vok. És én is hasonló helyzetben vagyok hogy sokkal kevésbé feszes egy szoros alsó, ezért általában inkább boxert hordok.

Egyébként hogy mennyire dudorodik ki az szerintem a farok ernyedt nagyságáttól/vastagságától illetve a golyók méretétől függ. A péniszeket két csoportba lehet sorolni:

a.)húspénisz

b.)vérpénisz

A húspénisz ernyedt állapotba is viszonylag hosszú, vérbő állapotba pedig csak alig lesz hosszabb.

A vérpénisz normál állapotában kicsi (pl.:4-5cm) de merev állapotának a hossza akár a 3-szorosa is lehet.

Ami a golyók méretét illeti arról fogalmam nincs, mi számít normál méretűnek.

Ha későn érő vagy akkor ez okozhatja a különbséget...

Ha pedig nem, akkor legegyszerűbb elfogadni a helyzetet. Vannak akiknek 20cm-es farkuk van kigyúrtak és mégis kisebbrendűségi érzéseik vannak. Neked emiatt ne legyen, egyszerűen csak különbözőek vagyunk.

2010. jan. 18. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
A lánynak üzenem,hogy ha a magyar átlag férfiméret 16 cm,akkor az átlag magyar mellbőség a lányoknál 125 cm!:)
2010. febr. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!