Félre lépett és mástól kapott fertőzést vagy a toalett ülve használása miatt?
Figyelt kérdés
Egyszer már észrevettem, hogy a makk-fityma tövébe van a páromnak egy piros pöttye, pattanás szerű, ma a közös fűrdőzés közbe ismét megláttam de azt mondja nem viszket nem ég neki! Nem mondhatom neki egyből, hogy lefeküdt mással de megfordult a fejembe. Lehet bennem lappang valami és megfertőztem? 1 hónapja se hogy voltam nőgyógyászaton és semmi problémát nem említett! Olyan lehet, hogy akivel 21 hónapja lefeküdt attól kapta el és mostanság jött ki? Nem merek neki szólni, hogy vizsgáltassa meg bezzeg nekem fáj a hasam már visz orvoshoz... Tippek mitől és mi lehet az a pötty?2014. szept. 3. 22:14
1/10 anonim válasza:
Nem lehet egy értágulat?
Miért gondolsz rögtön arra, hogy félrelépett...?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert nem tartom magam a legszebbnek Ő meg elég 'kapós' és a munkaidőnk különbözik pl ő reggeles én délutános meg össze vissza szóval úgy együtt igazából max hétvégén vagyunk vagy még akkor sem, mert én vendéglátós vagyok.
2014. szept. 3. 22:21
3/10 anonim válasza:
Ez a wécés dolog amúgy legenda, attól nem kaphat el szexuálisan terjedő betegséget. Egy darab piros pötty meg akár természetes is lehet. Fölösleges ezen kattognod, bár tudom hiába mondom, voltam már én is féltékeny sajnos :(
4/10 anonim válasza:
Zsírmirigy talán?
Én páromnak voltak régen szemölcsei még előttem (nem a nemi úton terjedő, de ott is volt neki), és egy ici-picit ott hagytak. Én is megijedtem, mikor észrevettem, de nem fertőz meg semmi, csak van.
5/10 anonim válasza:
ööö...és mi az , hogy nem mersz neki szólni , hogy vizsgáltassa meg ???
6/10 A kérdező kommentje:
Mert ha szólok, kattog ..fél éve volt urulógus nál úgy, hogy az ÊN nőgyógyászom magyarázta el neki hogy ha akarja a babát Ő is akkor menjen el szépen kivizsgálásra ne engem okoljon. Meg is lett akkor az eredmény..de a baba is majd jön, csak most ez a pötty taszít nem akarok minden hónapba 10ezreket kiadni orvosra..
2014. szept. 3. 22:31
7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi a nem jó helyesírásért csak telefonról írok :)
2014. szept. 3. 22:32
8/10 anonim válasza:
1 darab piros pötty semmit nem jelent. Nem valószínű, hogy fertőzés, főleg ha panasza sincs. 21 hónapig egy nemi betegség sem lappang. De ha te csak attól nyugszol meg, szólj neki, hogy mutassa meg dokinak, nehogy elfertőződjön, és továbbterjedjen. Vagy valami hasonló szöveget találj ki, hogy csakis az ő érdekében kéne megnézetni. Semmiképp ne gyanúsítsd meg semmivel.
9/10 anonim válasza:
Viszont ha gyereket vállaltok, akkor komolyan tedd helyre magadban ezt a féltékenység-dolgot. Tönkremehetsz bele te is, a kapcsolat is, és ha gyerek van, akkor a család is.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny csak felmerült bennem a dolog, persze neki nem mondtam. Igyekszem vele beszélni. Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 4. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!