Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aki későnérő az 17 éves...

Aki későnérő az 17 éves korában nől meg?

Figyelt kérdés

2014. szept. 3. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
nől?
2014. szept. 3. 22:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy magasabb lesz.
2014. szept. 3. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
nő. "L" nélkül....
2014. szept. 3. 22:26
 4/10 A kérdező kommentje:
ok.
2014. szept. 3. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy pont 17 évesen fog megnőni, :) de az igaz, hogy a későn érőknél a növekedés akár 18-20 éves korig is eltarthat.
2014. szept. 3. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, simán nőhetsz még 20 éves korodig.
2014. szept. 3. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
A későn érő meghatározás nem a növekedésre szól,hanem a nemi szervekre,azok hatásaira .
2014. szept. 4. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű.

MIlyen magas vagy?

Milyen magas az apukád?

Van fanszőrőd és ha igen mióta?

Van hónajszőrőd és mióta?

Van spermád és mióta?

Úgyanis vannak akik simán alacsony növésűek de normális ütemben fejlődtek tehát 12-13 évesen már volt fanszőrük.

De igaz hogy akik igen alacsonyak azok sokszor nagyon későn kezdenek el férfiasodni,megnyúlni,van aki csak 16,5-19 éves kora körül nyúl meg.

De ha tudjuk milyen magas vagy és mekkora az apukád akkor lehet tudni hogy mekkorára nőhetsz meg.Mert a fiúk vagy akkorák lesznek mint az apjuk vagy kicsit magasabbak.

De ha már most akkora vagy mint az apukád akkor lehet nem is nősz tovább,ha viszont nagyobb nálad akkor bőven nyúlhatsz.

2014. szept. 10. 21:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Én 165 centi vagyok.Apukám 173 centi.Van fanszőröm,de nem tudom mióta.Spermám az 11-12 évesen jött először hokizás közben,de éjszakai magömlésem az 14 évesen volt először.14 évesen még nem volt hónaljszőröm.Meg borotválkozni még nem borotválkoztam.Arcra se néznek többnek 14-nél.16 éves vagyok..
2014. szept. 10. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Elég alacsony vagy a korodhoz képest,bár apukád sem egy magas ember,tehát úgy néz ki hogy 173 cm magasra még megnőhetsz,megnyúlhatsz,viszont ha már volt 12 évesen spermád akkor nemileg érett voltál.

És akinek 12-13 évesen van már fanszőre,meg van spermája 12-14 éves kora körül az már nem későnérő.

Tehát te inkább csak alacsony növésű voltál.

De bőven fejlődhetsz még,hiszen apukád magasságát nem érted utol.A gyárunkba nyári munkán többször volt egy srác akit látásból ismerek a lényeg 14-16 évesen 170 cm volt,nem nőtt semmit,14 évesen még azt mondtuk hogy egész magas aztán 15 évesen már alacsonynak számított mert mindenki 180 cm fele kacsingatott,de a lényeg láttuk hogy az apja milyen magas 182 cm kb és innen lehetet sejteni hogy a srác is fog még nyúlni férfiasodni és valóban így lett.

Tehát még fejlődhetsz de van aki 18-20 éves kora körül nyúl meg.

Arcszőre és hónaj szőre sokaknak van hogy nagyon későn nő ki és van hogy az is elég gyér.De nem ez a fontos,hanem hogy legyen fanszőr és sperma ha ez a kettő meg van akkor nincs miért aggodni a többi meg csak később fog kinőni ennyiről van csupán szó.

2014. szept. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!