Februárban voltam 13 éves és még nincs ondóm se spermám nem mutálodtam még annyira nem vagyok szőrős se és 156 cm vagyok kb. Ez normális?
Igen kicsi későnérő vagy,elég alacsony vagy,olyan 163-165 cm magasnak kellene lenned.
Spemát sokaknál 13-15 éves korban termel a szervezet.
Akik alacsonyak azok gyakran később is érnek,később,vagy lasabban szőrősődnek és kicsi a pénisz méretűk is,és spermájuk is később lesz.De amint elkezdenek nyúlni behozzák ezt a lemaradást.
Spermát legkésőbb 16 éves korra kell a szervezetnek termelnie.Ha nem történik meg akkor endokrinologushoz kell fordulni.
Mutálás és hónajszőr más kérdés,mert vannak akiknek vékony marad a hangjuk,vagy 20-on évesen kezd csak mélyülni,vagy fokozottan mélyül szinte észre sem lehet venni.Hónaj szőr meg sokaknál csak 14-15 éves korban vehető észre.
De az igen jó jel hogy azért némi szőrőd van már!
Ez már jó jel.
Nyugi 16 éves korodig van még időd,de szerintem 14 éves korodra sok változáson fogsz keresztül menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!