Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Februárban voltam 13 éves és...

Februárban voltam 13 éves és még nincs ondóm se spermám nem mutálodtam még annyira nem vagyok szőrős se és 156 cm vagyok kb. Ez normális?

Figyelt kérdés
Remélem, hogy ez későn érés de inkább az o do miatt vagyok ideges....
2014. szept. 2. 21:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Ondó bocsánat
2014. szept. 2. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Lassan 14 vagy, tehát talán valóban egy kicsit későn érő. De nincs miért aggódnod! Ez nem jelenti azt, hogy bármi gond lenne veled! Hamarosan te is elkezdesz majd serdülni!
2014. szept. 2. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mutálódtál? :DDD Annak örülnöd kéne. :DDDDD
2014. szept. 2. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Mutálni meg mutálódni nagyon nem ugyan az. XD Amúgy teljesen normális vagy. :D
2014. szept. 2. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen kicsi későnérő vagy,elég alacsony vagy,olyan 163-165 cm magasnak kellene lenned.

Spemát sokaknál 13-15 éves korban termel a szervezet.

Akik alacsonyak azok gyakran később is érnek,később,vagy lasabban szőrősődnek és kicsi a pénisz méretűk is,és spermájuk is később lesz.De amint elkezdenek nyúlni behozzák ezt a lemaradást.

Spermát legkésőbb 16 éves korra kell a szervezetnek termelnie.Ha nem történik meg akkor endokrinologushoz kell fordulni.

Mutálás és hónajszőr más kérdés,mert vannak akiknek vékony marad a hangjuk,vagy 20-on évesen kezd csak mélyülni,vagy fokozottan mélyül szinte észre sem lehet venni.Hónaj szőr meg sokaknál csak 14-15 éves korban vehető észre.

De az igen jó jel hogy azért némi szőrőd van már!

Ez már jó jel.

Nyugi 16 éves korodig van még időd,de szerintem 14 éves korodra sok változáson fogsz keresztül menni.

2014. szept. 7. 18:44
 6/7 kkkaks123 válasza:
én 12 éves vagyok de már van spermám és 1 héten egyszer ki is verem
2014. okt. 2. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó neked,nekem is korán volt,de sok fiúnak csak 13-14 évesen van spermája és sokszor akik igen alacsonyak,kisfiús kinézetűek azoknál van hogy mint a kérdezőnél is hiszen alíg 156 cm és a 11-12 évesek ilyen magasak(13 évesek már 164-170 cm magasak sokszor)azoknál sokszor a fanszőrzet és a sperma is később kezd el megjeleni.
2014. okt. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!