Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Komoly a dolog? (Többi lent) 14/F

Komoly a dolog? (Többi lent) 14/F

Figyelt kérdés
Télen (február környékén) észrevettem egy csomót mind a két mellemben. Akkor még úgy nem is tudtam, hogy miért van ott, de úgy a suli után, júniusban kezdtem érdeklődőbb lenni, mert még mindig ott éreztem. Kerestem a neten, hogy mi lehet ez, és felmerült bennem a kérdés, hogy "Lehet, hogy mellrákom van?" Nézegettem itt a gyakori kérdések oldalon és csak olyanokat láttam, hogy idősebbek voltak és nekik is mondták, hogy ilyen fiatalon nagyon kevés az esély rá, meg, hogy nekik max. 1 hónapon belül már nem volt ott, DE én már kb. 7 hónapja érzem, és nem tudom, hogy mit csináljak? A válaszok előre is köszönöm!
2014. szept. 2. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Serdülőkorban fiúknál is előfordul, hogy a hormonok hatására a mellbimbók ideiglenesen megduzzadnak, érzékennyé válnak! Valószínűleg nálad is erről van szó. Ahogy a hormonjaid rendeződnek a duzzanat spontán megszűnik majd! Addig próbáld meg óvni az érzékeny területet az ütésektől!

A biztonság kedvéért ettől függetlenül megmutathatod egy orvosnak, hogy teljesen megnyugodhass!

2014. szept. 2. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,nálam is ez volt talán egy évig is .Kamaszkorba léptél .Kezdesz férfivé válni,de nemi szervek müködésénél is .
2014. szept. 2. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

pontosan jól írják,sok fiúnak amikor elkezd serdülni a hormonjai megviccelik és cicije nő,általában ez el szokott tűnni pár éven belül,ha nem akkor orvoshoz kell vele fordulni.

Ez nem mellrák,ha nagyon félsz miatta,vagy cikinek érzed akkor menj el már elég nagy vagy egyedül a gyerekorvosodhoz vagy ha van más orvos a környéken ahova el tudsz menni és kérd meg hogy nézze meg.Áttapintja és ennyi.

2014. szept. 7. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Ne aggódj, semmi bajod nincsen. Ez el fog múlni hamarosan! Teljesen normális a szervezeted reakciója.
2014. szept. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!