Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van egy nagy (0,5-1cm) pötty...

Van egy nagy (0,5-1cm) pötty a péniszemen. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ennek a pöttynek a tetején van egy lyuk amiből néha folyik valamilyen fehér genny szerűség. Ma vér is folyt belőle, de tény, hogy piszkáltam előtte. Pici folyik csak ki belőle, de nagyon zavar az is, hogy meglátszik az alsógatyán, ha sokáig nem törlöm le, és esztétikai okokból is. Mit tudnék tenni, hogy eltűjön? Nem szeretnék orvoshoz menni, mert csak szüleimmel tudnék, és nagyon kínos. Tegyek ellene valamit, hagyjam és majd eltűnik? Mi a teendő? Képeket mindjárt kiteszek. Előre is köszönöm a segítséget.

14/F

#pénisz #pattanás #péniszen foltok #péniszen pattanás
2014. szept. 2. 19:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És maszturbálni lehet vagy inkább próbáljam hanyagolni pár napig?
2014. szept. 2. 20:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Most már seb szerűség van rajta. Ezek szerint ez egy pattanás lenne?
2014. szept. 2. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Talán az. Betadine-nal fertőtlenítsd fürdés után, mást nem szükséges tenni rá. A maszturbációval valószínűleg nem ártasz csak ügyelj rá, hogy tiszta kézzel csináld!
2014. szept. 2. 21:02
 14/16 szamo77db ***** válasza:
Ezt én is akartam tegnap írni, hogy semmiképpen ne piszkáld, ne nyomkodd! Csak a tisztán tartás és a fertőtlenítés miatt nyúlj hozzá.
2014. szept. 3. 08:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Ok. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tegnap este maszturbáltam, de lejött a seb. Mára újra van rajta seb, és úgy látom, hogy kisebb lett maga a pötty. Minden nap min. 2-ször megmosom a fürdésem kívűl, alsógatyát cserélek minden nap. Kérdésem az lenne, hogy az baj-e ha pizsamma gatyát nem minden nap cserélem? (Nem hordok alatta alsót, mert nem szeretem, és így nem is fáj benne az a pont.) Maszturbációt most hadjam egy ideig, vagy lehet óvatosan valahogy úgy, hogy nem érintem meg azt a pontot? Ezeken kívűl amit leírtam, kéne még valamit csinálnom, vagy ez így elég?
2014. szept. 3. 19:21
 16/16 szamo77db ***** válasza:
Egy kis kamilla teás lemosás semmiképpen nem ártana. De semmi drasztikus dolgot ne csinálj vele! Ne nyomkodd, ne piszkáld! És ha csak nem múlik el, menj el orvoshoz.
2014. okt. 8. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!