Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnátok tippet adni PÉNisz...

Tudnátok tippet adni PÉNisz gondokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pár hónapja a péniszem tövében a 2 darab száraz folt jött elő sima kis fehér száraz folt úgy néz ki mint mikor az ember kezét kicsit kifújja a szél.Ezek kb 1-1-5 átmérőjű foltok.De nem múlik el néha kevésbé tűnik száraznak néha nagyon száraz és ugye fehér.Mivel száraz ott a bőr néha viszket. De az nagyon ritka de ez betudom a szárazságnak.

Testápoló nem segít. Canestennel kenegettem hátha valami gombás dolog de az sem hat.

Nem tűnik komolya dolognak de bazira zavar..Főleg mikor nagyon kiszárad mert akkor megrepedezik ott.

Valakinek van hasonló tapasztalata? És mit tett?

Bőrgyógyászhoz még nem mentem el egyenlőre még kerülném a számomra kellemetlen elő a brokit a dokinak szitut.

Köszi előre is.

2014. szept. 1. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Jah, persze, azért, mert kellemetlen, nyugodtan játszunk a szervezetünkel és ne menjünk el orvoshoz, aki bizotsan tudja a porblémádra a megoldást. Á, ugyan, látatlanba kérdezzük meg azokat, akik nem értenek hozzá.

Most mi van akkor, ha elő kell venni, hogy megnézze? Szakmai szemmel fogja nézni, nem úgy, hogy ez most tetszik-e neki vagy sem.

A nők is járnak, pedig az kellemetlenebb.

2014. szept. 1. 14:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm,az igen értelmes választ:)Igen igazad van.

De nem ez volt a kérdés:)

Szerinted nem gondoltam már végig azt amit mondtál?

Köszönjük emese várom a további válaszokat

2014. szept. 1. 14:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Annyira bánom hogy ide beregisztráltam...Itt

sose kapni semmire értelmes választ mert itt csak belekötök a másikba szitu megy mindig.. hányok tőletek...

2014. szept. 1. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Nyilvánvalóan belekötés az, hogyha valami egészségügyi problémád van, akkor elküldenek orvoshoz...gratulálok.
2014. szept. 1. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt GyK-n ne is várj precíz orvosi diagnózist. Inkább látogasd meg a webbeteg.hu-t.
2014. szept. 1. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm.Végre egy jó tanács.megy a pacsi
2014. szept. 1. 14:35
 7/10 A kérdező kommentje:

ez az oldal csak arra jó ha valaki kérdez sose kap értelmes választ.. és sose a kérdésre válaszolnak..

Ha meg választ is kapsz azt is 90% letámadó stílusban gratulálok a gyerekszobátokhoz..

2014. szept. 1. 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, hogy szeretnéd elkerülni... Senki sem megy szívesen orvoshoz, főleg akkor nem, ha a nemi szervéről van szó... De ez egy hónapok óta fennálló bőrbetegség! Ne várj tovább, mert ha eddig nem javult, magától valószínűleg ezután sem fog! Vegyél erőt magadon és nézesd meg! Nem kellemes, de pár perc alatt túlesel rajta és pontot tehetnél erre a kérdésre, ami biztosan nyomaszt már téged is!

Látatlanban még egy orvos sem tudna többet segíteni. Mi sem tudunk, mert a válaszolók többsége nem orvos.

2014. szept. 1. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Sok bugyuta válasz van itt. Aki meg ezeket próbálgatja kijavítgatni,azt meg KÖTEKEDŐNEK tartják.

Ez akár valamilyen bőr ekcéma is lehet ,vagy bőr sömör.

Erre valóban nem jó a gombaölő,sem a testápolók.Orvos tud rá írni zsirosabb kenőcsöt,ami segiti a bőrképződést is .

2014. szept. 1. 16:35
 10/10 szamo77db ***** válasza:
Megértelek, mert gyűlölök én is orvoshoz járni! És nekem is úgy össze jött most, hogy ebben a hónapban 3 féle szakrendelésre is kell mennem. De most mi a túrót csináljak? És ha azt írjuk egy kérdezőnek, hogy forduljon orvoshoz, az azért van, mert nem tudunk biztosan jó tanácsot adni, ártani pedig nem akarunk. Neked is azt ajánlom, menj orvoshoz, még ha nagyon kellemetlennek érzed is. De hát láttak ott már férfi nemi szervet, nem újság ez nekik. Örömük meg éppen nem telik benne, ebben biztos lehetsz! Ennyit tudok mondani!
2014. szept. 1. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!