Hanna veszik az emberek, hogy körülmetéléstől impotencia alakul ki?
Metélés mániás hagyjad abba,a primitivek nem mi vagyunk hanem aki képes erőszakkal megcsonkítatni a gyeremekét,annak a pici babának is fáj a sebe,ha a felnőtt kínolódik az első héten elég rendesen akkor hogyan fájhat az egy kis babának,gyereknek.
A metélés nem mindenkinek jó megoldás,soknak érzékeny,száraz lesz a makkja és krémezni kell folyton.
Amerikát ne hozd fel,azt hiszik egész európa angilából és francia országból áll.
A vérzékenyeket annak idején amikor vérkészítményt csináltak számukra Aids-sel és hepapitisszel fertőzték meg,mert nem szűrték le a véreket,és amikor kiderült hogy fertőzöttek a készítmények nem vonták akkor sem vissza,10.000 amerika aids-es lett,15.000 hepaptitiszes és külföldre is szállítottak ki ebből a vérkészítményből.
Sok ember halálát okozták ezek a nagyon OKOS EMBEREK!!!!
Tudták hogy fertőzőtek a plazmák és nem tettek semmit,elhallgatták több ezer ember halálát okozva ezzel,gyerekekét!!!!!Halált hozó csodaszerek címmel ment az adás a vasárnap a lifenetworkon,megnézheted ez igaz!!!
Ne majmold már amerikát!
Amerikában is csökken a metéltek aránya és több anyuka 2008-ban a fehér ház elé ment és tűntette a csecsemők metélése ellen!
Ott a színes náció miatt volt ekkora a metlések száma,hiszen sok arab,feket,zsidó,filippinó nép csoport volt,ahol ez trandició.De a tradiciót hagyjuk mert igen brutális módon zajlódnak még ma is a metélések sok helyen.
Arról ne is beszéljünk hogy 4-6 hét a teljes gyógyulás,az első héten a seb vérzik,gennyezik,beleragad a gézbe,a merevedés is fájdalmas,ödéma is keletkezhet.Nem olyan kis ügy ez,mint ahogy leírod.
De a beavatozás fájdalmas,még pedig mert amikor megkapod az érzéstelenítőt akkor bizony ahogyan megcsúrják a nemesebb szervedet az fáj,mindenki leírta eddig hogy az bizony igen kellemetlen volt.
Ha a felnőtt férfinak fáj ahogyan ott beleszúrnak akkor hidd el nagyon is fáj egy kisgyereknek,vagy babának!!!
Mekis kaját évente egyszer eszek.Szeretem,de nem járok gyors kajáldákba.Én nem szórom a pénzt erre.
És ha metélésről beszélünk akkor bizony a műtét után is vannak fájdalmak!!
Olvasd el mindenki leírta hogy bizony igen nagy százalékba az 1-1,5 hét az eléggé fájdalmas,hiszen a seb nedvezik,beleszárad a gézbe,amit le kell onnan áztatni,és nem egy kellemes érzés ahogyan kitéped,feltéped a gézbe ragadt sebet,majd a seb kenegetése sem kellemes és átkötözése sem.
A teljes gyógyulás meg 4-6 hét,tehát nem olyan kis műtét,meg kis dolog ez.
Ha férfiak számolnak be arról hogy az első hét két elég durva volt,az első hét volt a legrosszabb,a másodikba meg varratok bökktek,akkor hidd el egy pici gyereknek is fáj és jobban fáj,mint egy felnőttknek.
Ha egy felnőtt kap oltás nem sír,nem fáj neki,de amikor egy kisgyerek,baba kapja az oltást az sír mert neki sokall jobban fáj!!!!!
megszúrjákot akartam írni.
És bizony törököknél,és zsidóknál is volt hogy érzéstelenítőt nem használtak és használnak még ma is előfordul.
Hidd el ahogy beadják az érzéstelenítőt az is fáj!!!!
És nem csak HPV vírus van a világon.
A metélés nem véd meg mindentől,a férfiakat érintő betegségek a leggyakoribb a here és prosztatrák ehhez a metélésnek semmi köze.A nőknél változó korban néha gyakori vérzése van és összevissza jön meg,ehhez sincs a párjuknak köze,ebből kaparás szokott lenni.A fiatal lányoknál van policisztás elváltozás,a mensije hol meg jön,hol nem ,a kiscsaj szőrősödik,görcsöl,jó indulatú daganat lehet a méhébe,vagy petefészkébe és itt akár 14 évesekről beszélünk.
Tehát nincs annyi előnye a metlésnek ami indokolná hogy ész nélkül egészséges férfiakat,kisfiúkat,vagy babákat csonkítsanak meg.
A negatívumnokról is beszélni kell metélsnél:érzékeny,foltos,száraz makk,ami kenegetésre szorul,vagy éppen olyan érzéketlen lesz hogy nem lesz jó a sex sem.
A sexnél sem tud úgy teljesíteni,mert több időre van szüksége.
Primitív akkor is az aki erőszakkal képes egy egészséges testet megcsonkítani,egy gyerektől elvenni a teste egy részét és fájdalmaknak kitenni!
De mit értettél hogy a gyereke testét sem ismeri?
Amerikába a tiniknek külön fürdőszobájuk van és nem igazán mászkálnak be a szülők oda akár már 10-11 évesekhez sem.
A legtöbb tini már nem szereti ha bemászkálnak hozzájuk ha éppen nincsen rajtuk ruha,fürdenek,átöltöznek stb.
Amerikába is hidd el nem fogja az apja előtt a fiú huzi-vonizni a nemiszervét.Kezdjük ott hogy sok fiúnál a merevedéskor derül ki hogy kicsit szűk a fitymája vagy a fék mintha rövid lenne,na most ezt hogyan képzelted el?
Ahogy lány sem fogja mutogatni magát odalent.
Vagy itt mire gondoltál pontosan?Hogy nem ismeri a gyerek testét?
A legtöbb gyerek már egy bizonyos kor után szégyenlős amit tiszteletben kell tartani,nem lehet rátörni és az intim szférájába lépni csak úgy, arra kell törekedni hogy ha bármit észre vesz a gyerek,fiatal,vagy csak kérdése van,mert más ütembe fejlődik sokszor a gyerek mint a többiek akkor merjen beszélni erről,merjen szólni a szülőnek.
POnt ameirka az ahol sok a tini terhesség,vajon mi miatt?
Pont onnan jön át ide az erkölcsi züllés és az alkolizálás,a drog,a fiatalkori sex,mind ezt sugallják a filmejeikkel.
Amerika pont nem jó példa.
"Kanadában nagy többségben gyerekkorban elvégzik ezt a beavatkozást, mi még nem tartunk ott, annyira primitív az itteni szexuális felvilágosítás"
Sok primitív ember, ahelyett, hogy hallgatna a sokezerszer leírt szövegeidre a kérdések tömegénél, hogy vágja le mindenki a fitymáját, ehelyett képesek megtartani, őrület.
Nem is értem, mit keresel még ilyen primitív országban, ahol ez a sok igénytelen ember ilyen férfiatlan módon csak gyűjti a szemetet az előbőre alatt.
Őrület, én mondom.
A 45%-os válaszolónak:
Elég sok helyen olvastam már a leírásodat, és ritka nagy baromságokat írsz! Nem élvezi a nő a szexet, ha tovább tart? Amíg nem metéltettem, volt hogy 5 perc alatt elmentem, a párom meg hoppon maradt; mióta megcsinálták a műtétet, valamiért élvezi, hogy akár 2-3x is tud menni egymás után, míg én egyszer. A te nőd valószínűleg frigid, vagy te magad vagy az a nő.
Csúnya a bőr nélküli pénisz? Ha feláll, általában hátramegy róla a bőr... Úgy tetszik, lógva meg nem? Ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam :D Nekem is jobban tetszik a babapunci, mint a salátás, de soha egy nőnek sem tenném ezt szóvá... :D
Igenis támogatni kéne a körülmetélést, ha ránézel egy metélt és egy nem metélt himbilimbire, akkor rájössz, hogy a metélés a nyers erőt szimbolizálja! A boxer sem lenne többé húgyfoltos, mert nincs amibe megragadjon a vizelet. A kellemetlen szagoknak is annyi, s tisztán tartani is könnyebb.
A szőrzet hiánya nem egyenlő a fityma hiányával,a szőrzet vissza tud nőni,annak eltávolítása fájdalommentes tud lenni,ne keverd a kettőt össze.
A fedetlen makk,tehát a fityma hiánya az természetellenes ernyedt állapotú pénisz esetében,az művi,nem természetes erről van szó!Nem mindenkinek tetszik a művi,emberi kéz által beavatkozott test látványa!
Én nem arról írtam hogy egyáltalán nem fog elmenni a metélt illető,hanem le van írva több helyen,orvosi lapokban is hogy több idő kell sokszor egy fityma nélküli férfinak hogy a csúcsra eljusson,és írtak arról is hogy a nő már eljutott oda,a pasi meg még nem.Na ez gáz,amikor a csaj elment,te meg nem.Én erről írtam.
Hiába háborodsz fel,ez a véleményen.Ezt olvastam.És továbbra sem tetszik a művi dolog sem nőknél,sem férfiaknál.Akkor egy mell műtétet is elfogadok ha valóban van rá indok,egyik mell kisebb mint a másik,lóg a mell,de ha szép,csak nem óriási,de formás akár nem túl nagy méretben és azért vagdostatja magát össze valaki azt nem támogatom.Ez így van férfiaknál is ha nincs baj a péniszével,vagy nincs akkora baj hogy azt vagdosni kelljen akkor nem kell vagdosni.
Továbbra is úgy gondolom egy egészséges,természtes kinézetű,nem emberi kéz által szabott pénisz jobban néz ki.
A kinézetnél nem érdekel az izgalmi állapot,mert ott nem erről van szó.A fedettlen makknál sokszor mivel a makk mögött varrják össze ilyen körgyűrű féle keletkezik,arra hasonlít kinézetre.Én ebben semmi szépet nem látok bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!