Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A peniszemen a makk alatt van...

A peniszemen a makk alatt van 5 pici piros folt, mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet herpesz, fordulj orvoshoz.
2008. aug. 7. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a férfiaknéál a gombás fertőzés így jelentkezik! erre a legjobb a canesten nevű krém! szerintem biztosan gomba! kb 5-7 napig kenegesd vele!!! de azért orvoshoz is fordulhatsz
2008. aug. 7. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
(2. válaszoló vagyok) ja és elfelejtettem mondani h a a bőr alatt mindig jol tisztítsd meeg!!! :)
2008. aug. 7. 21:41
 4/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is kb 2-3 hete jelent meg először a makkom középső részén (szembe velem, ahogy egyből találkozunk). Aztán pár napra rá sokat enyhült. Gondoltam várok még és majd elmúlik, de nem múlt el. A tegnapi napon a makkom pereme alatt hasonló piros folt, csak sokkal erősebb volt mint a mostani kis halvány cucc a makkomon és ez most fájt is. Ez is gomba lehet? Kenjem be canestennel? :( Kérlek segítsetek, teljesen kétségbe vagyok esve.
2009. júl. 20. 07:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen kend be Canestennel, nekem hasznalt:)
2009. júl. 21. 06:47
 6/10 anonim válasza:
Elkzedtem a kúrát. :) Kb mennyi idő még lehet a hatást látni? Illetve ha elmúlik is kenni kell?
2009. júl. 21. 09:07
 7/10 anonim válasza:
Már hétfő dél óta kenem, és semmi változás...
2009. júl. 24. 08:30
 8/10 anonim válasza:
Ha nagyon aggodsz keresd fel EE-t ő igen tapasztalt ilyen téren.
2010. jún. 1. 19:20
 9/10 anonim válasza:
Szia utolsó kommentelő nem tudod hogy hogy tudnék kapcsolatba lépni EE-vel? nagyon sürgős lenne.
2010. jún. 1. 19:21
 10/10 anonim válasza:
ment pm ben a cím örülök h segítettem
2010. jún. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!