Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek egy fiúnak évente...

Szerintetek egy fiúnak évente mennyit nőhet a pénisze átlagba?

Figyelt kérdés
Nem kell annyira komolyan venni bár szerintem senki nem fogja ezért kérném hogy válaszoljatok ha lehet köszi a választ előre

2014. aug. 30. 20:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem az enyém az osztálytársamé és az úgy volt hogy valaki bemondta mert egy csajszi neki és fel állt neki rá és láttuk és amikor ott van minden csaj sztem minden srácnak a suliba annyira lelankad az acra hogy már nekem is és mióta tudják ő olyan nagy ember lett mindenkinek beszól és már nem is a régi
2014. aug. 30. 21:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát a 14 évesek többségének nem 16 cm szóval nyugodj meg.

És akik meg igen fejletlenek azok még csupaszkák is lehetnek akár.

A felnőtt átlag 12-16 cm és te még kamasz vagy csak.

A lányok meg igen buták ha erre vannak 14 évesen rámozdulva.

Közben meg anyuka készítgeti őket,mert annyira nagyok:-)

Nevetséges a nagy szájuk van aztán meg ha valamit csinálni is kellene tiszta dedosak és majd anyuka elintézi.

Ehhez van eszük.

2014. aug. 30. 21:52
 13/18 A kérdező kommentje:
én is ezen fogom a fejem és tudom pont emiatt nincs barátnőm
2014. aug. 30. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Na most a végét nem értettem tehát tetszik neki egy lány és hirtelen felállt neki és gatyán keresztül is mindenki látta hogy kb mekkora lehet a pénisze?

De utána nem értem amit írsz.MIndenki arca lelankad.

Létszíves majd mégegyszer írd le.

2014. aug. 30. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:
14 évesen még nem késtél le semmiről,lehet ha vársz 2 évet akkor te is érettebb leszel testileg,lelkileg és egy normális lányt is találsz majd.
2014. aug. 30. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:

A méret nem minden, szóval csajozz bátran! A kérkedőkkel nem kell foglalkozni és ne legyenek gátlásaid, ha esetleg még nem rendelkezel olyan tekintélyes mérettel!

Serdülőkorban van egy időszak, amikor a pénisz és a herék is aránylag sokat nőnek, de ez senkinél sem pontosan ugyanakkor következik be! Légy türelmes és ne aggódj!

2014. aug. 30. 22:03
 17/18 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat! :)
2014. aug. 30. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:

14 évesen meg nyugodtan valóban csajozhatsz,de 14 évesek szintjén,de sexelni még ne akarj ,hidd el ha vársz 1,5- 2 évet,vagy akár többet ha úgy jön ki(akkor se maradsz le semmiről) még akkor férfiasabb leszel és érettebb testileg és lelkileg is,és a dolog is jobb lesz.

De azt gondolod hogy neked kicsi van?

Mért mekkora hogy kicsinek találod?

Mereven átlagban 164 cm körüli magas srácnál 11-14 cm

2014. aug. 31. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!