Reggel össze-vissza hord a péniszem vizelésnél. Ez csak nekem van így, vagy másoknál is hasonló a helyzet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:26
11/15 A kérdező kommentje:
"Nem akarsz hozzáérni a kilincshez ??? :o"
Nem, mert más szaros kézzel fogdossa, és nem akarok kezet mosni, mert nincs szappan. ( koleszban lakok )
2010. jan. 17. 10:28
12/15 A kérdező kommentje:
"prosztata gondjaid nincsenek véletlenül?"
Azt honnan lehet tudni, hogy vannak-e. Amúgy nem feltétlenül csak reggel, de reggel gyakoribb. És igen, felhúzom a fitymámat.
2010. jan. 17. 10:29
13/15 anonim válasza:
A szobátokban sincs szappan? Nálunk úgy van, hogy van egy kis mosdó a szobánk elején, én ott szoktam megmosni a kezem. Vagy vigyél ki a közös WC-be egy folyékony szappant, tudod olyan tubusosat és az legalább higiénikus is. Mert végül is ha este mész felkapcsolod a villanyt és azt is meg fogja valaki szaros kézzel... :s
14/15 anonim válasza:
de másnak is szokott összevissza hordani,ne parázz,főleg ha elötte nem csak vizelet távozott :)
wc-n pedig ne hugyozz ülve,azt a lányok csinálják meg ahol nőuralom van :)(nekünk elég ha csendben lehajtjuk utána az ülőkét:))
15/15 anonim válasza:
Próbáld hátra húzni a peniszed fitymajat!Ha szabadon hagyja a hugycso nyilast,akkor már nem fog annyira frocskolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!