Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen seb lehet lehet?

Milyen seb lehet lehet?

Figyelt kérdés
Nemrég, kör alakú piros, viszkető "seb, folt" jött elő rajtam, valószínű, hogy kidörzsöltem, de eddig ilyen nem volt, a combom felső részén befelé, elég közel a nemi szervhez. Arra tippelek hogy kidörzsöltem, de kezd a másik oldalon is elő jönni, kb két hete van, és nem lesz nagyobb, se kisebb, de viszket és elkezdett hámlani, a közepe halvány piros, körbe a széle pedig elégé piros. Allergia vagy valami étel okozza? 16/F

2014. aug. 29. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Allergia szerintem nem mert nekem volt allergiás kiutesem és egy héten belül elmúlt.de az is lehet, hogy egyénenként van ez.mindenesetre menj szakemberhez mert ő kezeli is nem csak megmondja, hogy mi ez.
2014. aug. 29. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Azt elfelejtettem írni, hogy ha bármi panaszod van ami két hétnél tovább tart akkor orvoshoz kell menni.ezért írtam, hogy menj szakemberhez
2014. aug. 29. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt még elterjedne jobb orvoshoz fordulni.
2014. aug. 29. 06:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mulik menj orvoshoz. Szerintem allergias reakcio
2014. aug. 29. 07:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet allergia, de lehet gombás fertőzés is! Ezt mi nem tudjuk eldönteni! Ha már 2 hete van, nem érdemes tovább várni! Fordulj bőrgyógyászhoz!
2014. aug. 29. 10:46
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ekcéma
2014. aug. 29. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!