Normális h már az egész arcom "pihés " 14 évesen?
Figyelt kérdés
a hasam is olyan és félek h nagyon korán kezdek szőrösödni...a lábam az márszőrös de az minden osztálytársamnak is de a hastól meg az arctólo félek ... normális h ilyen korban már elkezdett szőrösödni?2014. aug. 27. 17:35
11/17 szamo77db válasza:
Csak az arcodat borotváld, máshol ne!
12/17 A kérdező kommentje:
OTT se?
2014. szept. 6. 00:11
13/17 szamo77db válasza:
OTT se! Férfiasabb látvány vagy szőrösen! Jobban bejössz a lányoknál.
14/17 anonim válasza:
Ez a te korodban teljesen normális........koránérő vagy??örülj neki .....legalább vannak előnye:)) a hasadat nem javaslom mert az úgy jó......ha az arcod pihés,és zavar akkor borotváld,de az sem szükséges
15/17 A kérdező kommentje:
Ez a koromban normális ?
2014. szept. 6. 18:23
16/17 szamo77db válasza:
Igen, normális. Volt egy barátom, nyolcadikban már rendszeresen borotválkozott. Én meg gimi harmadikban kezdtem el. Rendben van minden, nyugodj meg!
17/17 anonim válasza:
Hát szerintem normális... Én most leszek 15 de nekem már a mellkasom is szőrősödik... Az arcom már vagy egy jó éve borotvalom mert már nem csak sima pihe, hanem borosta, a hasam időnként rendberakom a hascsíkot és a mellkasom borotválom rendszeresen mert elég feltűnő a sok csupasz gyerek között a borostás mellkas
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!