Mennyi az esély rá?
Figyelt kérdés
Tegnap elvoltunk a haverokkal egy hatalmas bulin. Rengeteget ittunk, és semmi emlékem az estéről. A probléma ott van, hogy mikor magamhoz azt éreztem szörnyen fáj a s#ggem. Itt még nem gondoltam semmi rosszra, mivel gondoltam bevertem az este folyamán. Akkor kezdtem el aggódni, mikor kimenten a WC-be, és véres volt a WC-papír,ill. az ürülékem. Mennyi az esély annak, hogy az este folyamán valaki análbaszexuált? Ki lehet így utólag deríteni, hogy ki volt? Feljelenthetem érte?2014. aug. 26. 01:49
1/7 anonim válasza:
Igen! Menj el az orvoshoz reggel (urológiára vagy ami nyitva van és valamennyire témába vág, pl. bőrgyógyászat, háziorvos, stb), és megmondja. Úgyis a rendőrségi (bírósági, ügyészségi) eljáráshoz, vádemeléshez is orvosi látlelet kell először.
2/7 anonim válasza:
De egyébként a haverjaid nyilván meg tudják mondani, mi történt a bulin. Őket már végigkérdezted, mi volt, amíg ki voltál ütve?
3/7 anonim válasza:
Nincs kizarva. De deritsd ki.
es hat.. ha az illeto is be volt allva akkor ne igen tehetsz semmit.
4/7 anonim válasza:
Mit akarsz utólag kideriteni,ha eddig nem mondták meg a haverjaid ki is volt.Lehet hogy mindannyian,hisz nem mondtak nevet.Nehéz lesz ezt bizonyítanod,hogy itt történt a dolog.Vedd tanulságos esetnek a dolgot.Annyit igyál amennyit el is bírsz.
5/7 anonim válasza:
4: Nem neki kell bizonyítania.
És főleg nem neki kell tudnia, hogyan megy a bizonyítási eljárás. Ez az ügyész dolga.
Az övé csak annyi, hogy szóljon erről neki.
6/7 anonim válasza:
haverokkal voltal nyilván nem kurtak meg legalább is az en társaságom nem ilyen
7/7 szamo77db válasza:
És miért kellett eszméletlenre inni magad? Alkohol nélkül nem lehet kikapcsolódni, bulizni egy jót? Megérdemled amit kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!