Mi lesz igy? Reggeltől idáig 6 x vertem ki a farkamat a bőr is lejött végén
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 15:04
1/16 anonim válasza:
Pihentesd! Ne vidd túlzásba. Nekem is volt ilyen és sebes lett a bőr, valamint fájt a golyszim! :)
2/16 A kérdező kommentje:
XD sperma se nagyon jött már
2014. aug. 24. 15:06
3/16 anonim válasza:
Van ilyen :D Túl fogod élni.
17/f
4/16 anonim válasza:
Pár napig ne csináld! Mosd meg alaposan, ha szükséges fertőtlenítsd vagy kend be Neogranormonnal! Legközelebb használj valamilyen síkosítót!
5/16 A kérdező kommentje:
sose használtam sikositot meg ha minden nap kiverem nem áll fel jó csajokra magától
2014. aug. 24. 15:33
6/16 anonim válasza:
A 6. nál már nem is jöhet más,csak meleg levegő .Majd sebes lesz,és ez gyógyul ám csak nehezen .
7/16 anonim válasza:
Kevesebbszer nem lett volna elég?
8/16 anonim válasza:
Ez már nem biztos, hogy normális
9/16 szamo77db válasza:
Nagy butaságot csináltál! Máskor parancsolj magadnak. És ha a bőr is lejött róla, akkor menj rögtön orvoshoz, fertőtlenítsék le, kötözzék be. Esetleg kapsz egy tetanuszt is. Ilyet nem lehet csinálni, bármennyire vágysz az újabb és újabb orgazmusra!
10/16 A kérdező kommentje:
XD
2014. aug. 24. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!