Mennyire fáj a tetoválás?
Figyelt kérdés
Érdekelne2014. aug. 23. 19:09
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy mire hasonlít amikor csinálják?
2014. aug. 23. 19:09
2/9 anonim válasza:
Az epilátorra. Bár nem annyira fájdalmas mint az, mert a tű nem megy olyan mélyre, mint amilyen mélyen van a 'szőrhagyma'.
Ott a legfájdalmasabb, ahol vékonyabb a bőr (térdkalács alatt, bordáknál)
De persze ez egyénfüggő, mindenkinek más a fájdalomküszöbe.
3/9 anonim válasza:
Szinte nem is fáj.:)) Attól függ melyik testrészedre csináltatod és attól is hogy mennyire bírod a fájdalmat. Nem nagyon tudom hasonlítani semmihez azt az érzést.
Nekem pl.: a vállamon van egy annál nem éreztem fájdalmat amikor csinálták viszont van egy a tarkom alatt is az már kicsit fájt a csigolyák miatt, mert ott vékony a bőr réteg.
4/9 A kérdező kommentje:
Mint pl. karomra
2014. aug. 23. 19:27
5/9 anonim válasza:
én csuklomra, meg szivem fölé akarok később ezek szerint mindkető fájni fog xd
6/9 szamo77db válasza:
Ez nagyon fontos neked? Mármint, hogy tetoválásod legyen? Vedd számításba, hogy ettől soha nem szabadulsz! Ha egyszer megunod, ki lehet épp szedetni bőrgyógyásszal, de csúnya heg marad utána. Én nem csináltatnék semmi pénzért tetoválást!
8/9 anonim válasza:
Szerintem a tetovalas jo.:) HA nem divatbol csinaltatod, hanem jelentese is van. En nem bantam meg sot most akarok csinaltatni meg 2ot.;))
9/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt pedig az oldalamon van melltartó vonalától bugyi vonaláig. Az "fájdalom" nekem a véradáshoz hasonlított, egyáltalán nem volt vészes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!