Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez duzzanat?

Mi lehet ez duzzanat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyik herémben van egy duzzanat amit ha megnyomok nem fáj. És néha elő jön néha eltűnik. De legtöbbször eltűnik. Semmi fájdalom se semmi. Nagyon szégyenlős vagyok ezért nem szoltam még senkinek, és félek is.Ha hererák akkor aggódjak vagy ne?

2014. aug. 21. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel orvoshoz kellene menni .és ultrahang vizsgálattal megnézik .A vizsgálat egyátalán nem fájdalmas .Here ráknál kivül lehet találni göböket .Kort is írhattál volna .
2014. aug. 21. 14:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a kor kimaradt 13 éves vagyok.
2014. aug. 21. 14:33
 3/9 A kérdező kommentje:
És mik azok a göbök? Meg eléggé félek h műteni kell. :( Ha megműtik akkor a daganatot vágják ki vagy az egész herét? Esetleg mind kettőt? És akkor elvileg megváltozik a hangom?
2014. aug. 21. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
lehet megtalálta a mellékheréjét, mielőtt a parát ráhozod...
2014. aug. 21. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyann is van? :D az nem hiszem hogy ilyen puha.
2014. aug. 21. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugi van! ne parázz.

Szerintem is a mellékhere,de mindenképp menj el egy dokihoz ha nem vagy biztos a dologba,esetleg szólj apudnak.

Én is tök ráparáztam,elmentem,megnézték ultrahangon,azt nem mondták meg végül hogy mi az ,csak az hogy minden rendben van :D

2014. aug. 21. 18:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Anyumék elváltak. És apum külföldön van. Így nehéz lenne.
2014. aug. 21. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor.. őő.

13 évesen már elmehetsz egyedül is a dokihoz. És esetleg ha műtét kell akkor kell anyud.

:)

2014. aug. 21. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:

hol van a duzzanat? az alján? akkor az a mellékheréd

próbáld ki, ha nagyon felizgulsz akkor meg kemény lesz?

és valami hasonló ha nem is teljesen ugyanaz, van a másikon is?

vagy ezt a dudurt a heréd oldalán érzed?

ha rákos a heréd, akkor azt eltávolítják sajnos

elhiszem hogy félelmetes dolog, de jobb mint meghalni

de nem hiszem, hogy rákod van, mert az nem tűnik el

de ezzel együtt már 13 éves vagy, menj le a gyerekdokidhoz, és mondd el a problémád

nem fog kinevetni

persze erőt kell venned magadon, de ha nincs semmi bajod, nem fogsz évekig a ráktól rettegni, ha meg sajnos mégis, nem halsz meg 14 évesen

2014. aug. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!