Hogyan lehet tenni a szőrbenövés ellen, intim területen?
Figyelt kérdés
Sajnos megelőzni már nem tudom, de úgy gondolom ellene tenni még tudok.
Segitsetek nekem, legyetek szivesek, hogy tudok megszüntetni a szőrbenövést, illetve megelőzni a továbbiakat?
Válaszokat előre is köszönöm!
16/F
2014. aug. 18. 13:53
1/6 anonim válasza:
Egy idő után kinőnek rendesen, esetleg egy tűvel rásegíthetsz csak fertőtleníts alaposan. Amúgy meg ne borotváld, ennyi. Ha zavar vágd rövidre.
2/6 anonim válasza:
Ellene semmit,illetve nem kell borotválni .A hosszú szőrszál nem tud vissza fordulni .
3/6 anonim válasza:
Ha szálirányban borotválod, akkor nem fog begyulladni, de nem is lesz selymesen sima. Viszont láthatóan szőrtelen leszel.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, de az a bajom, hogy ha szálirányba borotválom mostantól, akkor is ott marad az a szőrbenövés... amiből 2 is van odalenn
2014. aug. 18. 22:23
5/6 anonim válasza:
Ha ki is nyomod kézzel vagy kikapirgálod tűvel, fertőtleníts. Ha nem teszel vele semmit (tehát nem is nyomkodod!), akkor el fog múlni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült amúgy megoldani, annyit csináltam, hogy ahol volt a szőrbenövés, a szőrszálat " kiepiláltam" a szőrbenövés megszűnt, a szőrszál pedig már normálisan nőtt.
2014. dec. 19. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!