Körülmetélés után mennyi ideig nem szabad szexelni?
4-6 hét.
Már körülmetéltek vagy majd fognak?
Ha majd fognak akkor szerintem jobb ha végig gondolod mert más lehetőség is van.És a metélésnek is bőven van hátránya.
Ha friss műtétről van szó akkor nem és gondolj bele nem lesz ott bőr amit húzogathatnál,másképp kell majd maszturbálnod is,a kezed a péniszed egészén kell majd húzogatni ha jól tudom.
És mivel a makk alatt lesznek a varratok,hiszen levágják a makkot fedő fityma részt és a makk alatt a maradék bőrt összevarrják nem fogsz tudni jó pár hétig masztrubálni.+ a friss sebet bekötözik ami azért gennyezik és beleragad szokott ragadni a kötszerbe,ahonnan kamillás vízzel le kell majd áztatnod,nem lesz kellemes az első pár hét.
Ha még nem metéltek körül én a helyebe még nézelődnék más alternatívák után.
"Azt tudjuk, hogy te megbántad, de nem ez volt a kérdés."
Ahogy az se volt kérdés, hogy szerinted egészséges dolog-e a körülmetélés, meg, hogy szerinted mit érdemes és mit nem.
Kezd kicsit unalmassá válni, hogy évek óta nyomod a propagandát, de úgy, hogy közben nyilvánvalóan nem vállalod a véleményedet élőben.
Sokat elárul ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!