Begyulladt a péniszem, ez lehet az oka?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy új dezodort és fürdés után ki is próbáltam és miközben a hasamra is fújtam egy kicsit jutott a péniszemre is. Most délutánra begyulladt egy kicsit és egy picit váladékozni is kezdett. Okozhatta a dezodor ezt továbbá canesten meg körömvirág segíthet rajta?2014. aug. 15. 14:24
1/9 anonim válasza:
Ha váladékozik is, akkor inkább valamilyen nemi betegség lehet.
2/9 anonim válasza:
Se a kanesten se a körömvirág marhára nem "gyulladás" kezelésére való.
3/9 anonim válasza:
Tessék orvoshoz menni, nem ész nélkül kenegetni kanesztennel meg körömvirág krémmel.
4/9 anonim válasza:
Ha a dezodor okozta, akkor az allergia, nem jó rá sem a Canesten, sem a körömvirág krém. Ha nagyon enyhe (egy kevés dezodortól, gondolom nem lehet annyira súlyos a helyzet) akkor ne csinálj semmit. Ha pár nap múlva is vannak tüneteid, akkor fordulj dokihoz. Egyébként allergiás reakciónak valóban kicsit furcsa, lehet, hogy más van a háttérben.
5/9 anonim válasza:
Ahogy írják,ha napokon belül nem enyhül vagy szűnik meg a tünet,akkor doki :)
Addig is légy óvatos:)
6/9 anonim válasza:
Neogranormon gyulladás csökkentő hatású .
7/9 szamo77db válasza:
Ne kenjél rá össze-vissza mindenféléket. Fordulj orvoshoz, ő lesz számodra a biztos megoldás!
8/9 anonim válasza:
A neogranormon hámosító, nem pedig gyulladáscsökkentő hatású...
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a segítséget szerencsére már el is tűnt az egész gyulladás vagy allergia. Orvoshoz max a jövő hét közepe fele mentem volna el ha addigra sem változik semmi de így szerencsére erre nincs szükség. Köszönöm a rám szánt időtöket és kivétel nélkül ment mindenkinek a zöld: )
2014. aug. 16. 05:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!