Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy párt mennyire akadályoz a...

Egy párt mennyire akadályoz a fitymaszűkület a szexben?

Figyelt kérdés
relatív matyiszűkületem van és arra lennék kiváncsi, hogy ez mennyire akadályozna a szexben. Rajta vagyok a problémán, már csak rá kéne szánni magam, hogy elmennyek vele az orvoshoz. A szűkület miatt hárta bírom húzni teljesen a nyugalmi állapotban, de már itt is egy gyűrűt képez a péniszemen és merev állapotban fájdalmasan bírom visszahúzni, de csak a makk pereméig. Nyugiban a gyűrű kb. fél-fél centit húz össze. Normális válaszokat várok. 16/F
2014. aug. 15. 00:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
már bocs utolsó h belédkötök, de a csaj lószart nem érez a pinájával h van e fityba vagy nincs, arra nem fogom kötelezni h szopjon le és ha megtörtént a bemetszés, plasztika, tágítás, nem hinném h újra kialakulna a szűkület. én ebből azt szűröm le h csak csőbe akarnád húzni az embert, hogy metéljék körül, aztán meg bánkódhat, hogy miért hallgatott pár hülyegyerekre.
2014. aug. 18. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt valóban nem érzi a nő, hogy van-e fityma, viszont azt igen, hogy a férfi meddig bírja. Márpedig fityma nélkül (mivel a fedetlenség miatt a makk kevésbé érzékeny) tovább szokás bírni a szexet. Úgyhogy ebben igaza volt az előzőnek, egyébként az egészségügyi előnyeiben is. Megértem, hogy nem akarsz megválni a fitymádtól, de azé nem kell ennyire agresszívnek lenni. Megvannak a pozitív és negatív oldalai ennek is, mint minden másnak.
2014. aug. 18. 22:05
 13/19 A kérdező kommentje:
inkább aki a metélést ajánlja, az rágja magának körbe a matyiját oszt utánna mindogassa hogy az a legjobb
2014. aug. 18. 22:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező megértelek és ne is hallgass a metélés mániás csajra,jogos a felháborodásod.Ez a nő mindenkit metélésre akar rávenni még nálad sokall fiatalabb,egészséges gyerekeket minden féle hazugsággal.

Igen sok hátránya lehet,a makk érzékennyé válhat,foltosodhat,és van hogy sexhez sikosítóra lesz utána mindig szükség,ahogy a makk szárazság elkerülési miatt a makkot folyton kenegetni kell majd.

Aztán sokaknak nem is tetszik a látvány,be is szólogathatnak miatta.

Nézd a fityma tele van érző idegekkel aminek fontos a szerepe a sexnél,akit körlmetélnek annak azért kell sokall több idő a teljes iz galmi állapot elérésig mert hiányzik a fitymája amit ezt segíti elő.

Hidd el sok más módszer van a szűkületed kezelésére.Azokra keress rá és minnél előbb menjél el orvoshoz vele.

2014. aug. 19. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Túl sok egészségügyi előnye nincs,a fedetlen makk egyetlen előnye hogy a makk alá kevésbé tudnak a bacik letapadni de mivel minden nap lehet tisztálkodni ezt egy fürdéssel is el lehet érni.

Más előnye nincs,hiszen leírtam hogy mért is kell több idő a sexhez,nem mert ügyes lenne az illető,hanem pont azért mert az a kis bőr darab aminek ebben nagy szerepe van az el lett távolítva.

Előnye nem sok van,és mivel igen csak kevés nő látott metélt péniszt,de még férfi sem igazán így elég sokaknak a látvány sem tetszik.

2014. aug. 19. 19:52
 16/19 A kérdező kommentje:
azért nem támogatom a metélést, mert zsidó sem vagyok, hogy hagyomány legyen, sem azért, mert a szűkületem se súlyos és tisztálkodni is tudok. az orvost iskola kezdés utánra halasztom, mert ha már úgy is Egerben vagyok akkor használjam is ki, nem szeretek fölöslegesen utazni.
2014. aug. 19. 22:11
 17/19 anonim válasza:
Nekem olyan, hogy ha merev akkor csak a makk feléig megy hatra a bőr! De ha hatrahuzom az nekem ne is faj! Ez most mi?
2014. aug. 20. 01:06
 18/19 anonim ***** válasza:

17/17 ez enyhe fitymaszűkület és ha elkezdet meleg vízen a fitymád tornáztatni tehát előbb jó 10 percet ázol meleg vízben majd szépen hátrahúzogatod majd a fitymád minden nap és ezt folytatod ha már merev a péniszed ekkor azt veheted észre hogy mindig hátrább tudod majd húzni és helyre is jöhet.De óvatosan kell csinálni.próbáld ki.De minden nap kell csinálni.Ha sebesedést,száradást észlelnél a makknál amikor ezt csinálod akkor hagyd abba akkor nem szabad.

Kérdező ezzel te is próbálkozhatsz,segíthet akár.

2014. aug. 20. 19:16
 19/19 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, ez a nő (nem tudom, ki hiszi el neki) az 51%-al évek óta próbál mindenkit győzködni, hogy vágasson le mindent, mert neki ez a mániája. Ne foglalkozz vele, rosszul járhatsz, a kockázatokról nem szeret beszélni az 51%-os. Ez a szomorú tény. Jól teszed, hogy nem hagyod hülyíteni magad!
2014. aug. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!