Kb 3 hete kezdődött amikor kb 20 percig küzdöttem 1 hatalmas kulával. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Akkor valószínű felsértette a bőrt és akkor vérzett is annyira nemfoglalkoztam vele. De most annyira fáj hogy leülni könnyen letudok de felkelni már nagyon fáj, ez aranyér lehet? most nagydolog után rendesen lecsapattam magam és rászántam magam hogy felnyúlok és 1 hólyagfélét éreztem pont a lyukban. Nem viszket meg ilyenek szerintetek milyen kenőcsöt használjak?:S2014. aug. 12. 08:31
1/3 anonim válasza:
Igen, ez aranyér lehet. Menj el a patikába és kérdezd meg, hogy mit javasol! Vény nélkül kapható pl. a Reparon. De ha sokáig nem javul, nézesd meg orvossal!
2/3 anonim válasza:
Lehetőleg olyanokat egyél ,amitől lágy lesz a széklet .
3/3 anonim válasza:
egyél több rostot, korpás keksz, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!