Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaplasztika vagy sem?

Fitymaplasztika vagy sem?

Figyelt kérdés
Hamarosan műtétem lesz fitymaszűkületem miatt. Szeretném ha megmaradna a fitymám ezért mindenbe belemegyek csak a TKM-be nem. Az orvost megkérdeztem és azt mondta hogy megoldható, hátrahúzható lesz, csak az eredmény ronda lesz. Ő a TKM-et javasolja, de mint mondtam én ebbe utoljára megyek bele. Tényleg csúnya lesz a végeredmény vagy ez az orvosok ijesztgetése? Mik a tapasztalatok?
2014. aug. 11. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igaza van az utolsónak,a lényeg hogy egy jó orvost keres.
2014. aug. 16. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés. Sem a bemetszés, sem a plasztika nem ad megfelelően szép kozmetikai eredményt. A körülmetélés akkor éri el pozitiv hatását, ha a teljes fitymát eltávolítják, úgy, hogy a makk állandóan és teljesen szabadon marad.
2014. aug. 18. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Ne hallgass a metélés mániásra mindehol a metélésre buzdít még egészen fiatal,egészséges kis gyerekeknek is összehazudozott minden félét.

Nem beszél arról hogy a makk hirtelen fedettlenség miatt érzékeny lehet,akár ki száradhat ami állandó krémezést is igényelhet.Van hogy a sexhez is sikosítót kell utána használni.A sex csak azért tart tovább mert a fityma szerepe nagy abban hogy a teljes izgalmi állapotot elérjék és mivel azt levágják így sokall több idő kell még ahoz is.

Kamuzik itt össze-vissza.

Ez a csaj mániákus,ahol fitymaszűkület szerepel ott mindehova oda írja a szövegét.

2014. aug. 19. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
44%

"A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés."

Természetesen ez nem igaz.

"Sem a bemetszés, sem a plasztika nem ad megfelelően szép kozmetikai eredményt."

A szép a normális többség szerint az, ami a természetes állapotra a legjobban hasonlít. És nem az, ami beteges embereknek az ízlését tükrözi.

"A körülmetélés akkor éri el pozitiv hatását, ha a teljes fitymát eltávolítják, úgy, hogy a makk állandóan és teljesen szabadon marad."

Ekkor van a legnagyobb kockázat, ekkor marad a legkevesebb anyag, amivel aztán dolgozni lehet, ha gond van. Márpedig gond szokott lenni, ezt itt a kérdéseknél is olvashatjuk, évekre visszamenőleg nem egy és nem két embernél.

Aki meg itt csonkítást reklámoz, az soha nem hivatkozik semmi értelmesre és saját magát se vállalja.

Szóval, egy olcsó lufi pukkan megint, már sokadszorra.

2014. aug. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!