Mik ezek a kiütések a péniszem felett? (kép lent)
Tegnapelőtt leborotváltam a szőrt, aztán tegnap ránézek és csupa ilyen kicsi piros pötty mindenhol, mi történt, kipattogzott? El fog múlni?
Huhh.. emlékszem nekem is ilyen volt, tökre megijedtem mikor borotválás után ilyen lett, viszketett is mint a fene!
Aztán 3-4 nap után elmúlt, de addig vakaróztam mint egy kutya, hülyének is néztek.. :D
Elvileg azért lehetett, mert nem volt lefertőtlenítve utána rendesen, vagy a borotva nem volt a legjobb.
Ne borotváld le,nem egészséges,és a borotvát fertőtleníteni kell mert pattanások lesznek a péniszen és még fertőzést is kaphatsz,sőt amikor leborotválod megnyilnak a szőrtűszök és könnyebben lehet vízben is fertőzsét kapni.
Nem is férfias látvány a csupasz pénisz,férfiak ki is cikiznének ha meglátnának csupasz pénisszel,ha sok a szőr akkor ollóval vágd csak rövidre,valami fazonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!