.:Én:. kérdése:
Szerintetek lesz ez még nagyobb?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a péniszem akkora mint egy gyereknek.Szerintetek nőni fog még? Nektek mikor kezdett nőni mert én jelenleg visszamaradott csontkorral élek és jelenleg 13 éves testtel élek pajzsmirigy alulműködés miatt.2014. aug. 8. 22:13
3/9 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy akkora, mint egy gyereké? Magömlésed már van?
4/9 anonim válasza:
Szerintem fog még nőni ne aggodj, esetleg beszéld meg anyukáddal és utána a kezelőorvosoddal, hogyan tudnák egy kicsit befolyásolni, pl. férfi hormon adásával.
5/9 anonim válasza:
Kezelteted rendesen a betegséged, szedsz rá tablettát?
Csak mert én cukorbeteg vagyok, nekem is van pajzsmirigy alulműködésem, de sosem volt ilyen problémám. Sőt, igazából fejlettebb is a testem, mint a korombélieknek. Szerintem menj el egy jó orvoshoz, írass fel vele tablettát. Én euthyrox-ot szedek.
6/9 anonim válasza:
Az agy, a lép és a nemi szervek(!) kivételével testünk egész területén találhatóak a pajzsmirigy hormonra érzékeny sejtek. A péniszméretedet nem befolyásolja, hogy alulműködik a pajzsmirigyed.
7/9 anonim válasza:
Endokrinológusnál jártál már? Mégis mekkora? Miből gondolod, hogy akkora mint egy gyereknek?
8/9 anonim válasza:
Kérdező, mégis miért, mekkora?
Amúgy ha olyan 11-12 az már nem olyan rossz, nyugi :D
De ha gondolod írd mg privátban ,ha titkos a dolog :)
Ja, és milyen magas vagy amúgy? Gondolom elélvezésnél meg már ugye jön a fehér dolog...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!