Miért nem múlik el a nemi betegségem?
Ebből nem könnyű kigyógyulni.Ha nem múlik el,akkor vagy irnak ebből újra ,vagy erősebb gyógyszert adnak .A gyógyszert még a tünetek elmúltával is szedni kell .
Lehet hogy még a szedett dózist is duplázzák,úgy nevezett lökés szerű kezelésnek kell lenni .
Kedves Kérdező!
A Nolicin szedése alatt fogyasztottál bármilyen tejterméket? Ha igen, miket és mennyit?
A Nolicin hatóanyaga 1 széles spektrumú tetraciklin típusú antibiotikum, nekem volt nagyon durva felfázásom, ami vér- és gennyvizeléssel járt, és már a 3. szem bevételétől a felére csökkent a probléma és a csípő érzést is alig éreztem.
Szerintem inkább arra kellene kérni az orvosodat, hogy csináltasson tenyészetet a vizeletedből, mert itt lehet, hogy más baktériumról van szó, ami rezisztens.
Igen kevés olyan emberről hallottam, aki ne gyógyult volna meg 1 doboz Nolicintől.
De mint írtad, még van 3 nap, ne ess kétségbe, bízzunk benne, hátha az utolsó napra minden rendbe jön! :)
Jobbulást!
Mert nem tenyésztették ki a kórokozót, csak egy széles spektrumú antibiotikumot írtak fel a tünetek alapján - találomra.
Azóta milyen fejlemény történt?
Egyébként aktussal kaptad el?
Párban kell kezelni az ilyesmit!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Bocsánat, nem nagyon figyeltem az utóbbi időben az oldalt, így csak most tudok reagálni a hozzászólásokra. Visszamentem az orvosomhoz, ugyanis a váladékozás már kisebb mennyiségben fordult elő, erre felírt nekem sumamed-et amit 3 napig kellett szednem. Ennek hatására ismét csak csökkent a váladékozás, szinte már alig látszóan (egy fél cseppnyi nagyságú se), csak reggelente fedezhető fel, ha erősebb meghúzom. Fokozatosan csökken én úgy veszem észre, de azért még visszamegyek a legutóbbi orvoshoz és kivizsgáltatom magam, biztos ami biztos alapon, hogy a későbbiekben ne legyen ebből kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!