Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért lüktet az erem?

Miért lüktet az erem?

Figyelt kérdés
Néha a karomba a hajlatnál érzem, hogy lüktet az erem, odanézve ez szépen látszódik is. Olyan, mintha buborékos lenne. Ez miért van ? Előre is köszönöm:)
2014. aug. 6. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát az pont a határ.... 20 éves kortól biológiailag már fiatal felnőttnek számít az illető, de az még a kamaszkor legvégébe is beletartozik... Mióta vannak ezek a tünetek?
2014. aug. 6. 21:07
 12/16 A kérdező kommentje:
1-2 hónapja
2014. aug. 6. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
És esetleg nem akkor jelentkezik inkább, amikor megerölteted a karod? Vagy fizikai munka után?
2014. aug. 7. 14:05
 14/16 A kérdező kommentje:
általában akkor szokott
2014. aug. 7. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Na igen, erre a válaszra számítottam. Ha fizikai munka után jelentkezik ez, nem hinném, hogy komoly dolog állna a háttérben... de azért elmondhatod a háziorvosodnak is a panaszod, nem fog kiröhögni...
2014. aug. 7. 23:00
 16/16 akoos válasza:
Az én ereim is szoktak így lüktetni. Nekem mindig más testrészemnél. És akkor kb. 1 napig lüktet az adott helyen, de nem egyfolytában, hanem néha néha belelüktet, aztán kb 10 percig semmi, majd megint... Nem hiszem, hogy nálam fizikai megerőltetés az oka.
2016. jan. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!