Hol lehet kapni Sanex spray-t?
Figyelt kérdés
sanex, spray, hol, lehet, kapni2014. aug. 5. 18:05
11/23 anonim válasza:
Bemész a Tescoba és megveszed. Persze Londonban.
Ha nem csak kézitáskával jöttem volna haza, esküszöm, vettem volna neked, hogy ne rinyálj érte :)
12/23 A kérdező kommentje:
Na akkor majd legközelebb ha arra jársz, akkor gondolj rám!:D Cseszhetem a londoni tesco-t, ha itt egyszerűen nem lehet kapni...:)
2015. febr. 1. 16:01
13/23 anonim válasza:
Nekem ma megint hoztak Londonból.
14/23 A kérdező kommentje:
Akkor te sem tudsz arról, hogy esetleg itthon is lehet-e kapni?
2015. júl. 28. 09:45
15/23 anonim válasza:
Miért ilyen fontos neked ez a cucc, már több mint 1 éve? :D
16/23 A kérdező kommentje:
Elég izzadékony vagyok és valahogy nekem ez az egy vált be, eddig...:)
2015. júl. 29. 15:49
17/23 anonim válasza:
Kezdj el valamit sportolni + egészségesen kajálni és akkor alig fogsz izzadni még 40 fokban is.
18/23 A kérdező kommentje:
Sportolással, mozgással nincs gond, bár tény, étkezhetnék egészségesebben is, meg talán pár kilót le is adhatnék...:)
2015. júl. 31. 17:25
19/23 A kérdező kommentje:
De nem hinném, hogy ettől függ, hogy ki mennyire izzadékony...
2015. júl. 31. 17:26
20/23 anonim válasza:
Már megint itt látom a kérdést, a kiemeltek között.
Szerintem Te a Sanex marketingese vagy.
Egyébként jó a cucc, és a golyós változatát használom, amikor Londonban vagyok és akciós (0,83 GBP) a Tescoban, akkor veszek egy kartonnal, vagy a Poundlandban 1 GBP-ért, ha épp kapható.
Ezt leírtam már eddig ide legalább ötször, szóval nem is értem, miért levelezek ide Veled, annyit, mint Del Medico Imre fénykorában a Magyar Televízióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!