Szerintetek ez ennyi évesen jó méret?
Tudom ennyi évesen nem ennek kéne foglalkoztatnia de érdekel egy picit.
So. 14 vagyok le lankadva a szerszámom 10 centi felállva 14 centi. Tudom hogy nem a méret számít de én egy picit kicsinek érzem.
a magasságod is igen jó,szép magas srác vagy.De azért a magsság is számít,mert másképp néz ki a 14 cm egy alacsony embernél,annál még nagynak is látszik és másképp néz ki egy magasnál.Meg néha azért számít a te korodba a magasság mert aki 14 évesen néha még igen alacsony,az lehet hogy későnérő,még nem is szőrősődik,és még kicsi a cerkája is.
Egy 150 és egy 180 cm magas 14 évestől is mást várunk.Egy 150 cm magas 14 évesnél ha még csupasz és kicsi a nemiszerve nem lepődünk meg azt mondjuk nyugi későnérő vagy,egy pár év és elkezdesz fejlődni.
De egy 14 éves 180-190 cm írná hogy csupasz és 6 cm a pénisze mereven ott már elcsodálkoznánk.
De a méreted már a felnőtt átlagba bőven beletartozik.És igen sokan kamuznak a méretekről.A felnőtt átlag 12-16 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!