Fitymafék műtét után?
5 napja műtöttek rövid fitymafékkel, és felírtak két kenőcsöt. Amikor húzom hátra a bőrt, csak odáig tudom lehúzni amíg ott van az a kis gombolyag (?), és ag felett kenegetem, viszont úgy érzem ez nem megfelelő. Igazam van? Meddig kéne lejönnie a bőrnek? Köszönöm a válaszokat előre is.
15/F
Közérthetőbben plíz...
"amíg ott van az a (miféle? milyen?) kis gombolyag (?)"
" ag felett kenegetem, (mi felett?)"
" viszont úgy érzem ez (mi?) nem megfelelő. Igazam van? (miben?)"
Lehet egyszerűbb lenne inkább fotóznod, ha már kifejezni nem tudod magad, minden vélhető rosszindulatot félretéve!
Amelyik orvos tökéletesen végzi el ezt a műtétet,az az egész féket szépen levágja,és gyógyulás után szinte még a helye sem látszik.Ez után a bőrt teljesen simára lehet húzni .Nem egy fiú panaszkodott arról,hogy csak valami átmetszés volt,és semmi nem,oldódott meg,mit tegyen .
Néhány válaszoló is ebből indul ki,csak egy nyissz és ennyi.Sajnos még a neten is találhatók ilyen irások,orvosoktól.Nem tudom ők hol végeztek,vagy csak lusták tökéletesem dolgozni .Most még bent vannak a varratok,ne erősködj vele .A gomolyag az összecsomózott bőr is lehet .A kenőcsök talán a Beteadine ,és Neogra normon lehet,gondolom én .A legtöbb doki Betadine oldatot,Neogranormon kenőcsöt,és kamilla teában áztatást javasol .Minden dokinak saját terápiája van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!