Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pontosan mi lehet ez a "tünet"?

Pontosan mi lehet ez a "tünet"?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, amikor merevedésem van nehezen tudom hátrahúzni a bőrt, de ernyedt állapotban semmi baj vele. Ez egy enyhe fitymaszűkület, vagy valami más? Ha igen akkor csak műtéttel lehet-e kezelni, vagy ha enyhe szűkület akkor elmúlik?

Normális válaszokat kérek szépen. Köszönöm.

2010. jan. 10. 21:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Jó, oké már megtaláltam a választ. Bocsi a felesleges kérdésért.
2010. jan. 10. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület lehet, de ezt neked kell látni, érezni. Szerintem ennyi idősen nem szűnik már meg magától, de nem vagyok orvos, az lenne a legjobb, ha elmennél dokihoz.
2010. jan. 10. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak arra vigyazz, hogy ha mutetet javasolnak, akkor ne engedd a teljes korulmetelest. Ha hatra tudod huzni ernyedt allapotban, akkor nyilvan nem olyan foku a szukulet, hogy KELLJEN, ezert ne engedd, mert nekem pl megcsinaltak es nagyon porul jartam vele.

Vegezhetnek bemetszest, esetleg plasztikat, vagy reszleges metelest, nezz utana, kerdezoskodj, de a teljes korulmetelest nagyon nem ajanlom, mert ugyan a dokiknak egyszerubb, ha azonban utobb bajaid lennenek vele, azon mar NEM fognak tudni segiteni. Ahogy rajtam se tudnak. Nem erdemes.... igyekezz minel tobbet megtartani a fitymabol, ha valamennyit vagni kell esetleg.

2010. jan. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!