Hogyan növelhetem meg a tesztoszteron szintem?
Hát tesztoszteron hiányra csak az az egy tünetem lehet hogy a hónalj szõrzetem...hát...kb egy 4x4 cm-en vam és ha nem vágom max 4cm és nagyon közelrõl látszik csak.
És ezeket a természetes hormon kapszulákat az én korosztályomnak is kiadják, recept nélkül.
Az meg ok. hogy átlag, de most na, az egy átlag, az átlag férfi magasság is 175cm, pont annyi vagyok, még is sokszor van hogy elnyomási érzetem van, mikor elveszek a vállak között, vagy egy nõ magassarkúban elmegy mellettem, úgyanígy a nõi mell, hiába van egy nõnek átlag melle ha mellette egy fullos nõ, alig fog valaki ránézni.
Ha meg majd oda kerülök hogy használni is kell egy 17cm-essel kevesebb az esélye hogy kiröhög mint ezzel, mert honnan tudjam hogy elõtte milyen feketével volt, aki láb nélkül meg csinálja a mérleg àllàst.
:) :)
A hónaljszőrzeted 1-2 éven belül biztosan megerősödik majd! Ezt sem mondanám tünetnek, hiszen most serdülsz! A kapszulák, amikre gondolsz, táplálékkiegészítők. Olyanokat sportolók is szednek, de ezekben nincs hormon!
Hidd el, hogy semmi baj nincs veled! Fölöslegesen aggódsz és siettetni akarsz olyan dolgokat, amik maguktól is bekövetkeznek majd!
"Ha meg majd oda kerülök hogy használni is kell egy 17cm-essel kevesebb az esélye hogy kiröhög mint ezzel, mert honnan tudjam hogy elõtte milyen feketével volt, aki láb nélkül meg csinálja a mérleg àllàst."
:D
Értem az aggodalmadat, de hát az élet számos területén szembesülnünk kell azzal, hogy lehet nálunk jobb, szebb, okosabb, erősebb...
A leírtak alapján Neked kizárólag a fejedben kellene rendet tenni, az önértékelésedet helyre tenni; más bajod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!