Létezik-e prosztata vizsgálat, ami nem végbélen keresztül történik?
Nem lehet elkerülni a vizsgálatot,hiába küld ultrahangra.
Ki lehet bírni.Gondolj a nőkre,akik teljes kitártságukban várják a vizsgálat végét.Ne várd meg, míg nagyobb baj lesz,nagyon sok jó gyógyszer van.Indulj el!!
Az ultrahangos dolog is olyan, amirol mindenki csak hall, de en meg nem talalkoztam olyannal, aki atelte volna.
Ha megtapintjak a prosztatat, es az olyan tapintasu, mint a fenyotoboz, akkor lehet rakra gondolni. Ha megnyomjak es mar attol nagyon faj, az is sokat elmond.
Meg kell nyomni akkor is, amikor prosztatavaladekot vesznek, mert valahogy ki kell onnan azt csalni...
Az orvos se szorakozasbol nyomkodja, hanem, hogy megallapitsa, hogy mi van.
Ha zavar, akkor egyel elotte egy xanaxot vagy valami hasonlot, aztan akkor nyugi lesz. Pl en is ugy mentem oda, hogy bedobtam kettot, mert mashogy nem tudtam magam raszanni. Szegyen vagy nem szegyen, inkabb legyen ez, minthogy otthon varja ki az ember a gyulladas meg rosszabbra fordulasat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!