Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez a péniszemen?

Mi lehet ez a péniszemen?

Figyelt kérdés
Nos tegnap este verés után egy kicsi heg szerű valami lett a péniszemen,nem vérzik meg egyéb ilyen,csak olyan mint egy kicsi heg,nem fàj meg egyéb ilyen,hanem zavar.Mi lehet ez?
2014. júl. 24. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Elfog múlni,legközelebb ne ilyen szorosan markold meg .
2014. júl. 24. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

hol van ez a heg féle?

Csak azért kérdezem mert egyszer egy 14 éves körül srác írt ilyet hogy a pénisze hátsó részénél,a makknál van valami bőr heg,na az neki a fitymafékje volt:-)Nem lehetet érteni mit magyaráz mire rájöttünk:-)

2014. júl. 25. 20:50
 3/4 szamo77db ***** válasza:
Vegyél vissza a verésből, pihentesd a cerkát! De ha pár napon belül nem múlik el, mutasd meg orvosnak. Egy kis bőrnyugtató krém sem ártana neki. Ez szerintem lehet akár egyszerű babakrém is.
2014. júl. 25. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd vérezni fog :D Nekem is volt ilyen, a túl heves veréstől volt, mind 2x ugyan azon a helyen. A heg eltűnt, annyi nyoma maradt, hogy azon a részen a legfehérebb a testem :D
2014. júl. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!