2/10 anonim válasza:
Csökkenteni??? Minek akarod csökkenteni???
4/10 anonim válasza:
Házilag a msztival .Az is egy sex forma ,csak egyedül csinálod .
5/10 A kérdező kommentje:
azért akarom csökkenteni mert amint unatkozom az első dolog maszti és már tök gáz hogy naponta min 3szor rámjön és nem is élvezetes mert már annyira sokszor van
2014. júl. 21. 22:34
6/10 anonim válasza:
Próbáld meg mással levezetni a fölös energiádat, hogy a maszturbáció ne "pótcselekvés" legyen, például sportolj valamit!
7/10 A kérdező kommentje:
heti 4szer kondiba levezetem az energiám de jobban belegondolva ez téleg pótcselekvés
2014. júl. 21. 23:33
8/10 anonim válasza:
Itt a nyár és biztosan kevesebb most a dolgod, így érthető, hogy unalmadban többet foglalkozol magaddal. Találkozz barátokkal, olvass vagy találj valami szórakozást, amivel le tudod kötni a figyelmed és kicsit hasznosabban tudod eltölteni az időd!
9/10 anonim válasza:
szerezz egy hisztis, dagadt, szexőrült nőt.
10/10 szamo77db válasza:
Miért akarod csökkenteni? Örülj neki, hogy van! Igaz, ha nincs bnő, akkor nehéz! Emlékszem, a te korodban én is voltam olyan ponton, hogy a falat is megmásztam volna kínomban, úgy kívántam a szexet! Maszturbálással könnyítettem magamon, neked is ezt ajánlom! Semmi bajod nem lesz tőle, ettől ne félj! Hol lennék én akkor már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!