Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha merev állapotban nem tudom...

Ha merev állapotban nem tudom hátrahúzni a fitymát a makkról attól még fogok tudni szeretkezni? 15éves srác

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Simán.

Egyenesen.

Lehet, hogy apádnak is ilyen volt anno, és tőle örökölted.

Nyugodtan szólj nekik! Én szülő vagyok, furcsa lenne, ha kifiguráznám a fiamat, ha ilyennel nem merne elém jönni!

Ne félj, a szüleidben megbízhatsz! Ráadásul nem ritka a bajod.

2010. jan. 10. 23:13
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Csak vigyazz, ne engedd, hogy korulmeteljenek a dokik, vannak tisztesseges modszerek, tobb helyutt irtak is ezekrol.
2010. jan. 11. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
A szüleid segíteni fognak, ne parázz és ne érezd cikinek. Ha nagyon gáznak érzed, először fateroddal beszéld meg. Ki tudja, lehet, hogy neki is voltak ilyen gondjai...
2010. jan. 11. 19:47
 14/14 anonim válasza:

olvasd el az ilyen téma köröket halotam olyat is hogy langyos vízben huzd hátra meg visza és egyre hátrébb zerintem probáld ki nekem valamivel jobb let (13 vok és nem szeretek semi mütétel kapcsolatos dolgot a péniszeme)

:)

2011. jan. 1. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!