Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélésnek mik az előnyei?

A körülmetélésnek mik az előnyei?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van, és jövő hónapban metélnek körül. Sok rossz tapasztalatot olvastam róla, viszont sokan vannak, akik nem bánták meg. Tudom, hogy erre van más megoldás is, bemetszés, vagy fitymaplasztika, de arról azt olvastam hogy úgy nem lesz valami szép látvány. Majd a műtét után mit lehet tenni a gyorsabb gyógyulás érdekében, és hogy a makk ne legyen száraz, foltos?

2014. júl. 14. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Nekem teljesen jó. Nem érzékeny,nem fájt, sem a műtét,sem utána. 12.napon óvatosan kivertem. Lankadtan nagyobb lesz,én semmit nem csinálok vele,még sem foltos,nem is hámlik,szeretem
2014. júl. 26. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Nekem a metélt nem tetszik,sőt a csajok is leszólják,a természetes a jó,amibe beavatkoztak és fölöslegesen az gáz.A magyarok nem metéltek,meg az európaiak sem.
2014. júl. 27. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik a körülmetélt pénisz! "Alvó állapotban" is szép, férfias. Nő vagyok persze, elhiszem, hogy senki nem szeretné, ha műtéteket végeznének a testén, én sem, de ez a műtét jó. ;-) Arról nem is beszélve, hogy egy fitymaszűkületes pénisznél mindenképpen sokkal jobb, meg női szempontból a higiénia az, ami még a műtét mellett szólhat.
2014. júl. 30. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem meg egészséges péniszt nem kell bántani akkor a nőknél meg kitalálhatnák hogy ebből meg ebből ilyen baj adódhat és akkor meg vágjuk le ezt,vagy alakítsuk át azt.

Egy egészséges,jó működő péniszt nem kell bántani,tisztálkodni meg lehet minden nap,és bizony a női nemiszerv is bebüdösödik ha nem mossák meg akkor ott mit csináljunk ott mit vágjunk le?

2014. júl. 30. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:
7%

Egészséges testet nem kell műtögetni.

Nézd Angelina Jolinak az anyja rákban hallt meg és csak azért vettette ki a mirigyeket és töltette fel más anyaggal ne hogy mellrákot kapjon,amit vagy megkap vagy nem.Ezt senki nem tudja megmondani.Akkor most minden nő vágassa ki magából ezeket a mell mirigyeket és majd teszünk be mást mert akkor már nem kaphatunk mellrákot?

A metélést is így kell nézni,ne azt nézd hogy ha fitymaszükülete van hanem ha egészséges szervről van szó,akkor vágjunk le magunkról egy csomó mindent mert bajunk lehet akár,és hány embernek meg nem lett baja.

.A metélt pénisz 4-6 hét alatt gyógyul meg ez idő alatt munkába,iskolába kell vele menni,a gyógyulási idő fáj,a reggeli merevedés fáj,a tisztántartása nem kellemes,sokszor a wc-zés is fáj,vizelés,és nem maradhatsz ennyi időt otthon táppénzen és ki akarná hogy megtudják hogy éppen intim jellegű műtétje volt,szerintem senki és a metélést is el lehet rontani,szárazabbá,érzéketlenebbé válhat a makk,van akinek metéltként sikosító kell a sexhez,maszturbáláshoz is.Van akinek nagy a makkja,és furán néz ki fedettlen makkal,nincs ami ezt a hibát takarná.

Arról nem is beszéljünk hogy a mai napig hallani lehet és még mindig hozzátartozik az erőszakkal történő metélés,amikor egészséges akár kis gyerek testét csonkítják így meg,mert ha egészséges emberről vagdosnak le dolgokat,és nem önszántóból vesz rajta részt akkor az már csonkítás,hány helyen ahol már bőven tanulnak iskolákban,egyetemeken van még mindig tömeges,érzéstelenítő nélküli,vagy család előtt történő metélés.

A lányokat is azért metélik mert ott is kitalálják nem fog majd férelépni,mert nem lesz sexuális ingere.Nem éppen a legkulturáltabb népektől ered ez a szokás.

EGy csecsemőt,kis gyereket akinek semmi baja nincs hogyan tudja a szülője metélteni,annak a picinek is fáj a műtét,és az utána való kötözgetés,hogyan tud a saját egészséges gyerekének fájdalmat okozni?

Olyan nincs hogy később jobb lesz neki,mert nagyon sok helyen nincs metélés és csak megbámulják,kicsúfolják őt és bizony írt olyan akit kiskorába metéltek és kamaszkorába jöttek elő ebből adódó gondok.És többen írták hogy visszaszeretnék nyújtani a fitymájukat.

Ahogy nem mindenkinek tetszik a műmell,a feltöltött száj,úgy a metélt pénisz sem.

És bizony van más mód is a fitymaszükület kezelésére és egyáltalán nem lesz ronda a végeredmény, akkor mért nem választhatná azt.

2014. júl. 30. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező nem néztél utána a többi lehetőségnek,mert azok sokkal jobbak?

Már meg volt a műtéted vagy még nem?

2014. júl. 30. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
34%

Az a normális, ha minél többet megtart az ember a testéből, mert semmi nincs viccből rajtunk meg bennünk.

Ez meg kicsit durva:

"Olyanok terjesztenek rémhíreket akik nincsenek körülmetélve. Azok számolnak be negatív tapasztalatokról akiknek ott figyel a fitymájuk."

Szerintem ez marhaság, de ha gondolod, próbáld ki, hogy aki ilyet állít, az mit mond élőben.

2014. júl. 30. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!