Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek terhes lehet a...

Ben11222 kérdése:

Szerintetek terhes lehet a lány? Lehetséges hogy úgymentem el hogy nem éreztem?

Figyelt kérdés

Üdv, ma kb 4órakor sexeltem egy lánnyal, és hát még elég béna volt, több mint 1 óráig csináltuk de még azután sem éreztem semmit.Kb az 1 óra után kivettem, de kb már le volt lankadva és fájt. Lehetséges hogy úgymentem el hogy nem éreztem ?

Eddig sosem tapasztaltam ilyet. Esetleg közbe játszott az, hogy este részeg voltam ? Mert ugye már egyszer volt úgy hogy este berúgtam, msánap reggel pedig maszturbáltam, de kb félóráig kellet csinálnom hogy bármi is legyen, és elég intenzíven, viszont akkor éreztem is hogy elfogok menni. Nem használtunk gumit.

2014. júl. 13. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Hatos ikrek
2014. júl. 13. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, lehet terhes a lány, mert nem kell hozzá elmenned, hogy terhes legyen. Az előváladékban is vannak spermiumok. Annyi tuti biztos, hogy előváladék az volt, még ha el nem is mentél.
2014. júl. 14. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
A lány nem szed fogamzásgátlót?
2014. júl. 14. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd kiderül
2014. júl. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!