Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfiaknak mikor, mitől és...

A férfiaknak mikor, mitől és hogyan nő a péniszük?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

"persze, lefogyni is ugy lehet, ha sokat mondogatod magadnak h "vekony vagyok, vekony vagyok, vekony vagyok"

Elég gyenge a pszichológiai tudásod hogy ezt megértsed szerintem, amúgy tényleg úgy lehet, igazad van..

Amúgy lehet növelni tartós eredménnyel.. Igaz hogy 1-2 hónap gyakorlással valóban csak centiket, de lehet.. Tovább is. Erről olvastam több tudományos iratot is. Meg mondták sokan hogy tényleg hatásos..

Például ez ír ilyesmikről: [link]

Nekem nincs rá szükségem de akinek kell az próbálja ki :)

2010. jan. 12. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként ez nem csak fizika.. És igenis van köze a tudatalattihoz de ezt nem fogom neked ecsetelni, nem akarok annyit írni..

A lényeg hogy ahogy én tudom hogy a szervezet a nyújtás miatt a sejtek egy részét leépíti és visszaépíti erősebbre..

Van benne logika mert pl. ha kimész kapálni alkalmazkodik a megeröltetéshez a tenyered, vastagabb lesz a bőr. :)

Akkor a pénisz miért ne alkalmazkodna.

2010. jan. 12. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A tudatalattid miatt lesz kérges a tenyered?Szegény lapátnyél,ha ezt megtudja:)
2010. jan. 12. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

"Egyébként ez nem csak fizika.. És igenis van köze a tudatalattihoz de ezt nem fogom neked ecsetelni, nem akarok annyit írni.. "

Ennyi erővel...

Irány a templom ott majd megmondják a tutit! :)

LOL

2010. jan. 12. 23:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Például vérzéseket, rögöket, vagy égési sebeket elő lehet idézni mély hipnotikus állapotban emberekkel, ha elhitetik velük hogy mondjuk a pénzérme amit a kezére tesznek egy nagyon forró anyag akkor tényleg ugyanolyan hatás lesz a bőrön mint az igazi égési sérüléseknél.

Nem hiszem hogy te foglalkoztál több évet pszichológiával, de gondolj amit akarsz.

2010. jan. 13. 17:51
 16/18 anonim ***** válasza:
2 henger között nyújtható , 'de önnek ezt nem ajánlom"
2010. jan. 13. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha felállt, fogd meg két ujjal a legtövénél, és csóváld, mint a kutya. Akkor a testen belüli szalagok kicsit engednek, és "kijjebb jön" a testből. Azt viszont kevesen tudják, hogy aki sokat rejszol, annak kisebb lesz a farkas, mert pont befelé tolja a testbe rudat...
2010. jan. 14. 07:32
 18/18 anonim ***** válasza:
keress rá a goggleban a Bathmate-re!
2010. jan. 14. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!