Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gyulladás, vagy fertőzés,...

Gyulladás, vagy fertőzés, vagy csak hámsérülés?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem érezni, hogy a makkom teteje jóval érzékenyebb, mint amilyen lenni szokott, már-már fájt. Nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget, mert megesett már, hogy zuhanyzásnál a tusfürdőből, vagy samponból folyt rá egy kevés és az 1-2 napig irritálta, de olyankor elég volt naponta 4-5x megmosni és el is múlt. Viszont már az érdekes volt, hogy este alvásnál, ahogy fordultam egyre jobban kezdett fájni, égetni a hugycső nyílásnál. Ahogy felkeltem és megnéztem sárgás fehéres genny szerű váladék volt rajta, ahogy azt lemostam láttam, hogy a hugycső nyílása nagyon be van pirosodva és a bal fele egy kicsit meg is van duzzadva, ha meg akarom mosni sima vízzel, akkor nagyon csíp, éget. Pisilésnél ugyan ez. Nem tudom, hogy mitől lehet. 20 éves vagyok, még szűz, de rendszeresen mosakszom.
2014. júl. 9. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, szerintem valami fertőzés, amire antibiotikumot kapsz.
2014. júl. 9. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon bakteriális fertőzés gyanús.

És ezt otthon nem tudod kikezelni.

Menj el orvoshoz, mégpedig urológushoz és ott majd kapsz rá megfelelő kezelést.

2014. júl. 9. 12:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Csak azt nem értem, hogy mitől lehet..
2014. júl. 9. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Elkaptad valahol.

Mosdóban például.

2014. júl. 9. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!